Dögös modellekkel térnek vissza januárban.

Elképesztő mennyiségű új információ került elő a Samsung Galaxy S21-ről a napokban. Nemcsak a telefon várható specifikációi kerültek felszínre, hanem az első képeken megpillanthatjuk a koreai óriás jövő évi zászlóshajóit. Úgy fest, ismét egy korai rajt szemtanúi leszünk, ugyanis a jelek szerint 2021. januárban már érkeznek is az új modellek.

A képen a Galaxy S21 renderképe / Forrás: app.voice.com

Meglepő módon a Samsung megálljt parancsolt, legalábbis méretügyileg, az informátor szerint ugyanis a gyártó nem növelte a kijelző méretét, sőt még bizonyos tekintetben keskenyebbek is lehetnek az új Ultra modellek. A Galaxy S21 állítólag 6,2″-es kijelzővel érkezik, a készülékházat pedig  151.7 x 71.2 x 7.9 mm nagyságúnak mondják, ami szinte milliméterre pontosan megegyezik elődjével.

A képen a Galaxy S21 renderképe / Forrás: app.voice.com

Hátul három óriás kamera kapott helyet, ami nem véletlen, ugyanis jövőre még jobb kamerával rukkol elő a gyártó, mindkét csúcsmodell esetén.

A képen a Galaxy S21 Ultra renderképe / Forrás: app.voice.com

A Galaxy S21 Ultra esetén némileg lefaragtak a készülékházból, az informátor szerint 165.1 x 75.6 x 8.9 mm-es méretekkel kell számolni. Persze nem túl nagy a különbség, ugyanis az előd, Galaxy S20 Ultra esetén 166.9 x 76 x 8.8 mm-es méreteket vonultatott fel a gyártó.

A méretbeli különbségeken túl a Galaxy S21 Ultra kamerában is túlmutat kisebbik testvérén, itt ugyanis már 4 kameramodult találunk a hátlapon.

Kíváncsian várjuk a jövő januárt, akkor állítólag hivatalosan is leleplezik majd az új készülékeket.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×