Alexandria Ocasio-Cortez a League of Legends miatt már ismert lehet a játékosok számára, most Twitch csatornát indított.

A League of Legends berkein belül jártas emberek már biztosan hallották Alexandria Ocasio-Cortez nevét. Ő az a politikusnő az USA-ból, aki szabadidejében igyekszik a lehető legtöbbet kihozni magából a Summoner’s Riften. A hölgyet röviden csak AOC-ként emlegetik a rajongók, akikkel a nyáron még a rangját is megosztotta. Júliusban Silver III volt a híres politikus.

Most ismét a videojátékok okán merült fel a neve, AOC ugyanis Among Us-ozni tervez néhány nagyobb streamerrel együtt. Többek között Pokimane is ott lesz a politikus játékában, vagyis igencsak komoly média visszhangot fog kapni a játék.

Mindez – főleg a választások előtt – egy elég erős reklámfogásnak hangzik. Persze ez nem egy ördögtől való dolog, egyértelműen ez a legjobb módja jelenleg annak, hogy a játékosok körében is népszerűsítse a szavazást. Szokták mondani, hogy „minden szavazat számít”, de ebben az esetben könnyen lehet, hogy olyan rétegeket ér el AOC, akiket másképpen nem tudtak volna. Vagyis minimális energiabefektetéssel hatalmasat szakíthat politikus.

Már létre is hozta azt a Twitch csatornát, ahol a szóban forgó játék közvetítve lesz. Alig pár óra leforgása alatt közel 189 ezer követőt szerzett a platformon AOC. Ez félelmetes növekedésnek számít ilyen rövid idő alatt.

A streamnek még nem tűztek ki pontos dátumot, azt viszont tudjuk, hogy az államokban a választásokat november 3-án rendezik. Így feltételezhető, hogy még ez előtt megtörténik majd a történelmi Among Us parti.

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×