Az Epic Games a harmadik Fortnite szezon elején levette a lehetséges tárgyak listájáról a Flare Gunt, s azóta egészen mostanáig nem hallottunk felőle.

A Flare Gun volt a Fortnite első lépése az égő-mechanika irányába. Amikor anno motort váltott a játék, az első komolyabb újítás a tűz terjedésének lehetősége volt. A fákat és az azokból készült építményeket már könnyedén felgyújthatjuk a játékban, ezzel kifüstölve ellenfeleinket a búvóhelyükről.

A jelzőrakétát ekkor sikerült a játékba implementálni, s egészen a Season 2 végéig itt-ott megtalálható volt a sziget területén. Aztán az érdeklődés hiányában a Season 3-ban már nem lehetett rájuk bukkanni. Közel sem neveztük volna meta fegyvernek, egy-egy esetben alkalmazható volt, egyébként szórakoztató szerepet töltött be.

Ám ezen a helyzeten némiképp úgy tűnik, szeretne javítani a fejlesztőcsapat. Egy leak most azt mutatja, hogy a Fortnite Flare Gunja buffot kaphat hamarosan:

 

A visszatérése után ismét képes lesz a környékbeli ellenségeket megjelölni a számunkra, ráadásul most szignifikáns ideig. A leak szerint 15 másodpercen keresztül követhetjük majd a megjelöltek mozgását. Egy ilyen buff még a kompetitív módokban is használhatóvá tenné a fegyvert.

A mai nap hibázott egy hatalmasat az orosz Fortnite kliens, amiből kiderült, hogy akár már holnap érkezhet egy új frissítés. Nem lennénk meglepve, ha ezek után a Flare Gun buff is benne lenne.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×