A Call of Duty: Warzone és a Modern Warfare Halloween tematikájú eseménye végre megérkezett. Itt a Haunting of Verdansk.

Korábban már hallottunk arról, hogy idén Halloween alkalmából külön esemény indul a Call of Duty: Modern Warfare és Warzone világában, ami rengeteg új kozmetikai elemet, játékmódot, számos újdonságot és hátborzongató hangulatot hoz.

A Haunting of Verdansk október 20-án indul.

Az Infinity Ward úgy döntött, hogy különleges élményben részesíti a Modern Warfare felhasználókat, de természetesen a Warzone playerek sem maradnak ki a mókából. Nézzük, mire is lehet számítani.

Az esemény október 20-tól egészen november 3-ig tart.

Haunting of Verdansk

 

Erre lehet számítani a esemény ütemterve alapján.

Verdansk – Sötétedés

Ahogy korábban már leleplezték, a Warzone map éjszakai módban is játszható lesz az esemény alatt. Jelenleg az egyetlen úgy tűnik, hogy ez trióban és Plunder módban lesz játszható, legalábbis először. Talán mondani sem kell, hogy az éjszakai terep mindenkit arra kényszerít majd, hogy thermal scope-ot használjon.

Az alábbi kis előzetes alapján az egész játékmód nagyon félelmetes lesz.

Csokit vagy csalunk – Trick or Treat

Az esemény időtartama alatt Verdansk éjszakai pályáján 16 speciálisan Trick or Treat láda is helyet kap, ami 16 új kozmetikai elemet tartalmaz, például tervrajzokat, fegyvereket és sok mást. Persze azért kockázatos őket kinyitni. Bizonyos esetekben egyes ládák nem csokit adnak, hanem csalnak. Ezért érdemes óvatosan kinyitni őket, ha nem akarunk halálra rémülni.

Ha viszont kinyitod mind a 16 elemet, automatikusan megkapod az alábbi képen látható, Pumpkin Punisher nevű blueprintet.

Zombie Royale LTM

Természetesen a legnagyobb újdonság a zombimód, ami bár csak korlátozott ideig lesz elérhető, gondolom mindenki számára rengeteg élményt ad majd. Itt a megölt játékosok zombiként kelnek életre a Gulag helyett. A zombiknak nincs fegyverük, de különleges képességekkel rendelkeznek: gyorsak, jobban ugranak, hőlátásuk van és nagyot sebeznek.

A „halott” játékosoknak persze lesz esélyük visszatérni az életbe. Amikor valakit megölnek, ledob egy fecskendőt játékosoknak esélyük lesz visszatérni élőholtakból és újra csatlakozni csapatukhoz. Amikor valakit megölnek, ledob egy fecskendőt. Két ilyen összegyűjtésével máris egészségesen lezuhanhatunk harcolni. Az utolsó életben maradt csapata nyer, még akkor is, ha a csapat nagy része mondjuk már zombi.

További új játékmódok

Természetesen nem a fenti játékmódok az egyetlenek, melyek megjelennek az esemény során. Jön az Onslaught és az Only Snipers. Az Onslaught során egy Juggernaut páncél spawnol valahol a mapon, melyet meg kell szerezni a csapatoknak. Miután valaki felszedte a ruhát, meg kell próbálnia eljuttatni az adott célterületre, míg a másik csapat mindent megtesz ennek megakadályozása érdekében.

Az Only Snipers pedig egy Team Deathmatch, ami során a sniper fegyverek dominálnak. A legtöbb killel rendelkező csapat nyer.

Horrorfilmek és új Operátor

Fűrész és Texasi láncfűrészes

Természetesen nem lenne igazi Halloween event, ha nem kerülne be egy-egy ismert horrorfilm a játékba. Így rengeteg kozmetikai elemet kapunk, köztük a Fűrész és a Texasi láncfűrészes filmekből.

A Fűrész csomag tartalmazza az ikonikus Billy bábot, mint operátor skin, valamint a Phlebotomozier Lethal Equipmentet – egy dobókés változatot, amely megöli az ellenségeket. A készlet tematikus blueprinteket is tartalmaz.

Ami a Texasi láncfűrészest illeti, a játékosok beöltözve rohangálhatnak a fenyegető láncfűrészes alakjában. A Family Heirloom névre keresztelt új LMG blueprint lehetővé teszi, hogy úgy tartsuk a fegyvert, mint egy láncfűrészt.

Dr. Karlov Operator

Dr. Karlov a legújabb operátor, aki a Haunting of Verdansk miatt létrejött karakter. Ő a villamosenergia és az energiával töltött fegyverek megszállottja. A Dr. Karlov Lives csomag tartalmaz egy új skint Bale számára, két „nagyfeszültségű” fegyver blueprintet, elektromos dobókést, járműskint és egyéb kozmetikumokat.

Úgy tűnik, hogy az Infinity Ward igazán kitett magáért, és igen alapos és tartalmas eseményt állítottak össze. Október 20-tól, azaz mától már bele is ugorhatunk. Borzongásra fel!

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×