Hamarosan megérkezik az idei Fortnitemares, ám egészen eddig nem is gondoltuk volna, hogy ennyire közel vagyunk a megjelenéshez.

Jelentős szerepet kapott Midas, a Fortnite Chapter 2 második szezonjában. Ő volt a vezetője az egyik ügynökgárdának, valamint szintén hozzá köthető a szezonvégi esemény. A Doomsday Device elindítása után egy hatalmas özönvíz terítette be a Battle Royale szigetet, ezzel utat engedve a következő szezonnak.

Ami viszont rettentően meglepő volt, hogy egy ilyen kulcsszereplőt csak úgy kiírt a történetből az Epic Games. A harmadik szezon előzetesében Midast felfalta egy cápa, s azóta semmit sem hallhattunk felőle. (Hacsak nem számoljuk a nemrégiben felbukkant Midas Floppert, ami Legendary ritkaságúvá varázsolja a teljes felszerelésünket.)

Most viszont közeleg a Halloween, a Fortnite világában pedig ez azt jelenti, hogy kezdetét veszi a Fortnitemares. Zombik, rémisztő hangok és temérdek érdekes tematikus tartalom szokott ilyenkor a játékba érkezni. Eddig nem tudtuk, hogy mikor lehet az első komolyabb frissítésre számítani, ám az oroszok erről is gondoskodtak.

ShiinaBR nemrég osztott meg egy sokatmondó posztot a Twitter oldalán. Elmondása szerint az orosz Fortnite kliens hírfolyama idő előtt frissült, s így lebuktatták a Fortnite közelgő bővítményét.

Érkezik a Fortnitemares: Revenge of the Midas.

Korábban már volt szó arról, hogy Boss-ként visszatérhet a Fortnitemares során Midas, ám egészen eddig ezt csak pletykaként kezeltük. Ez alapján viszont úgy tűnik nem kacsa a hír, Midas tényleg visszatérhet a játékba hamarosan.

Ráadásul ha a hivatalos hírfolyam frissült, akkor ez azt jelenti, hogy az új csomag a napokban várható. Nem lennénk  meglepve, ha ezek után az Epic holnap élesítené a szóban forgó frissítést.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×