Nyugodjék békében!

Valószínűleg sokan hallottak már a 72. életévét betöltött OldBuzzardtról, aki igazán üdítő egyéniség volt a Fortnite világában. Az összes játékkal és Fortnite-tal kapcsolatos sztereotípiát egymagában rombolta le, ugyanis kora ellenére mintegy 1700 órát rakott az elmúlt 365 napban a Fortnite-ba, ráadásul mindezt streamelte is követőinek.

OldBuzzardt követői az utolsó értesítést örömmel fogadták, de mégsem az várta őket, amire számítottak. A streamer családja ugyanis úgy döntött, rendhagyó módon tudatja a rajongókkal a hírt. Egy képpel és egy szívhez szóló írással búcsúztak Buzztól, akinek a nézői rengeteg plusz energiát és örömet adtak.

„Reméljük tudjátok, hogy mennyi mindent jelentettetek Buzznak. Imádott Fortnite-ozni mindannyiótokkal. Meg szeretnénk köszönni, hogy ezt az egészet lehetővé tettétek számára, de a karrierjét már egy különleges helyen folytatja.”

A 72 esztendős férfi rendkívül váratlanul távozott el az élők sorából, hiszen pár napja még egy 5 órás Fortnite streamet tartott, ahol is rajongóival együtt aprítottak a Szigeten.

Buzz korábban az igazságszolgáltatásban dolgozott, 1969-től egészen 2010-ig. Ettől függetlenül már 1982 óta gamernek vallotta magát, akkoriban még Commodore 64-en kezdte játékoskarrierjét. A közösség viszont akkor ismerte meg igazán, amikor is felregisztrált a Twitch-re és kipróbálta a Fortnite-ot a kamerák előtt. Ezt követően napi rendszerességgel jelentkezett, sőt, a streamjei több alkalommal 8-10 órásra sikeredtek, egy alkalommal pedig 18 órát közvetített egyhuzamban.

Az elmúlt egy évben 113 ezer órányi megtekintést generált, 859 fő volt a rekord-nézőszáma. Egy év alatt pedig 1833 órát streamelt, a Twitch pályafutása alatt pedig 81 619 követőre tett szert. A számokon túl pedig látszott rajta, hogy mennyire is élvezi, amit csinál. Igazi gamer volt.

Nyugodj békében Buzz! 

https://www.facebook.com/groups/erackgaming/

×