A 63 éves idős hölgy már több mint 200 órát rakott az Assassin’s Creed Origins-be. Ráadásul szívesen indít új végigjátszást.

Természetesen nem először hallunk olyan idős emberekről, akik koruk ellenére imádják a videojátékokat. Nagyon szeretjük ezeket a történeteket, mert sok esetben még mindig általános vélekedés az, hogy a játék gyerekeknek, fiataloknak való. Az ilyen idős gamerek bizonyítékul szolgálnak arra, hogy a játékok világa minden korosztály számára lenyűgöző élmény lehet.

Most egy 63 éves anyuka bizonyítja be, hogy a videojátékoknak nincs felső korhatára.

Érdekes, hogy az Origins még mindig milyen sikeresnek címnek számít az Assassin’s Creed franchise-on belül. Ebben szerintem semmi meglepő nincs, én is azt a részt szeretem a legjobban. Annak ellenére, hogy közben az Assassin’s Creed Odyssey is megjelent, és nyakunkon a Valhalla megjelenése, mai főhősünk sok órát tölt a játékbeli Egyiptomban. Ráadásul mivel volt már többször Egyiptomban, később régi könyveit is megkereste a témában, hogy tájékozódjon a játék egyes elemeiről.

Nemrég Lone Gamer tett közzé a Twitteren egy videót édesanyjáról, aki annyira élvezi a játékot, hogy már új végigjátszást indított. Mivel már egyszer végigjátszotta a játékot és a platina trófeát is megszerezte, jó látni, hogy nem unta meg. Az első végigjátszás során több mint 200 órát játszott, és minden feladatot 100 százalékban teljesített.

Az idős gamerek kitartása és játékkedve igen szívmelengető, és ismét jó látni, hogy minden korosztályban vannak olyanok, akik a közösségünk tagjai.

Jó egészséget és jó játékot kívánunk minden idős gamernek!

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×