A Call of Duty: Warzone játékosai még mindig igyekeznek megdönteni a korábbi rekordokat. Egyeseknek nemrég sikerült is.

Amióta csak megjelent a Call of Duty: Warzone battle royale, a legprofibb játékosok igyekeznek minél több időt azzal tölteni, hogy világelsők legyenek. A játékmód március 10-én jelent meg, azóta pedig számos játékos bizonyította, hogy bizony jóval több ellenséget képes eltenni láb alól, mint az átlag felhasználók. Nem sokkal később pedig kialakult a legtöbb kill világrekord verseny.

Mindenki hajt az újabb világrekordra. Íme, a legutóbbi rekordok.

A Warzone World Record szabályai

Először is csak akkor számít valami hiteles világrekordnak, ha van róla videofelvétel, az eredménytábla képei önmagukban nem elegek. Másodszor, a smurf fiókok szintén nem számítanak. Ebben az esetben ugyanis profik új fiókot csinálnak, hogy alacsonyabb szintű ellenfelek ellen játszanak. Azok a videók, melyekben nem látható a játékosok szintje, szintén nem számítanak, ahogy az LTM rekordok sem. Ha két csapatnak / játékosnak ugyanaz a rekordja, az kapja meg a címet, aki először érte el a rekordot.

Warzone Trio Világrekord

Október 18-án ‘Jukeyz‘, ‘Newbz‘, és ‘Vapulear,’ összesen 107 killt hoztak össze. A korábbi Trio rekord 102 kill volt.

 

Warzone Solo vs Duo Világrekord

Vannak olyanok is, akik egyedül szállnak szembe duókkal, és így érnek el elképesztő eredményt. A korábbi Call of Duty League profi, Charlie ‘MuTeX’ Saouma október 11-én összesen 46 killt szerzett.

Warzone Solo vs Trio Világrekord

Vannak olyanok is, akik még bátrabbak és egyedül szállnak szembe triókkal. Az orosz YouTuber és streamer, Recrent 58 killt szerzett ebben a játékmódban nemrég.

 

Warzone Solo vs Quad (150) Világrekord

Bármennyire is hihetetlen, egyedül csapatok ellen Stikinsonnak szeptember 15-én sikerült 57 killt szereznie.

 

Warzone Solo Világrekord

Egyedül a legtöbb kill szintén Recent, az orosz streamer szerezte, aki július 7-én RAM-7 fegyverrel és akimbo pisztolyokkal az oldalán érte el a világrekordot.

 

Warzone Duos World Record

Jelenleg a legmenőbb páros a Warzone világában ItsDerekMay és LIAM, akik összesen 75 killt szereztek ketten.

Warzone Duo vs Trio Világrekord

Reedr és UnRationaL olyan páros, akik 3 fős csapatok ellen is össze tudtak hozni 75 killt egy meccsen.

 

Warzone Duo vs Quad (150) Világrekord

A kategóriában a legújabb rekordot xUnRationaL és Stukawaki párosa állította fel legutóbb, amikor 85 killt sikerült szerezniük.

 

Warzone Trio vs Quad (150) Világrekord

Egy másik meccs során UnRational és Stukawaki a Call of Duty profi, Rasim ‘Blazt’ Ogresevic oldalán hoztak össze 104 killt, ami a teljes lobby több mint 70 százaléka.

 

Warzone Trio vs Quad (200) Világrekord

Aydan nemrégiben FaZe Swagg és NICKMERCS oldalán harcoltak 4 fős csapatok ellen hárman, a 200 fős lobby-ban. Még júliusban összesen 108 killt szereztek.

Warzone Quad (150) Világrekord

Vikkstar, Cellium, ABeZy és Priestah négyen megdöntötték a korábbi csapatrekordot. Ez még májusban történt, de ezen a fronton azóta sem előzték meg őket. Akkor 138 killt szereztek.

 

Neked mennyi a rekordod a különböző kategóriákban?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×