Gamer egér elképesztő árcédulával.

Az utóbbi időben egyre több gyártó lép be a gamer perifériák piacára. Ennek azért is örülhetünk, mert az új belépők gyakran villantanak remek ár-érték arányú terméket. Ezek talán nem fogják egyből meghódítani az egész piacot, de a HyperX-et is alig ismerték még pár éve. Az új belépők között próbál szerencsét a White Shark. A hongkongi cég az alsókategóriát próbálja lefedni minél szélesebb körben, ennek megfelelően kellemes árcédulával támadnak.

A White Shark Galahad a brand egyik legnépszerűbb terméke, ami ránézésre gyakorlatilag bármelyik neves gyártó terméke lehetne. A manapság népszerű lyukacsos dizájnnal van ezúttal is dolgunk, ennek megfelelően az egér elképesztő könnyű, mindössze 72 grammot nyom. Továbbá az RGB fényáradat sem maradt ki a repertoárból, de nyugalom, akik nem szeretik a csicsás egereket, nyugodtan kikapcsolhatják a világítást a szoftver segítségével.

Alapvetően 6 gombot nyomkodhatunk használat közben, azaz a DPI állítón túl két oldalsó gombot kapunk, viszont az egér alja is rejt egy világításvezérlőt. Ezzel az egér színbeállításait módosíthatjuk szoftver bevonása nélkül. Ha pedig itt járunk, a gombok mind átkonfigurálhatóak a saját ízlésünk szerint, továbbá a makrókkal is elbíbelődhetünk, ugyanis ez sem maradt ki az egér tulajdonságai közül. Itt halkan megjegyezném, hogy a szoftvert telepíteni sem kell, egyszerűen (rendszergazdaként) futtatni kell és egyből szabadon állíthatjuk kedvencünket.

A főgombok alatt a Zowie-kből jól ismert HUANO teljesít szolgálatot, ezek 10 millió kattintást képesek elviselni. A Galahad szívében egy SUNPLUS 6651 szenzor ketyeg, ami 22,5 G gyorsulást képes lekövetni és 800-tól egészen 6400 DPI-ig állítható. Itt mutatkozik meg az árcédula vékonysága, ugyanis a 22,5 G-os gyorsulás nem eget rengető, viszont aki nem alacsony DPI-n játszik, az valószínűleg nem fog túl nagy különbséget érezni. Csak hogy legyen mihez viszonyítani, a felsőkategóriás Razer Viper 50 G gyorsulásra képes. Ha pedig a gyorsaságnál járunk, 800-tól egészen 6400 DPI-ig állíthatjuk az egérérzékenységet.

Az egér külsején a már jól ismert méhsejt motívumokat találjuk. Jó hír továbbá, hogy az anyaghasználat elsőosztályúra sikeredett. Kellemes tapintású, matt burkolatot kapunk, a felhasznált anyagok minősége pedig messze túlmutat az átlagon. Az egér emellett a manapság divatos parakábelt kapta, abból is az egyik legjobbat.

Szeretnéd megvásárolni?

A Leet.hu webshopban már 8 990 forinttól elhozható a Galahad fekete vagy akár fehér kiadása.

×