Az MIBR az újraépítésen gondolkozik és 2021-re régi-új arcokkal térnek vissza a CS:GO világába. Vajon LUCAS1, vsm és leo_drunky a megoldás?

Érdekes dolgok történnek az MIBR háza táján. Egy hónap telt el, hogy a brazilok megváltak TACO-tól és fertől, aminek hatására FALLEN is otthagyta a szervezetet. Azóta nagyon nem lehetett hallani a csapatról egészen mostanáig. Átigazolási pletykák szerint ugyanis a szervezet visszahozná LUCAS1-t. Rajta kívül vsm és leo_drunky érkezhetne.

LUCAS1 már volt az MIBR tagja 2019-ben. Összesen 6 hónapot töltött a csapatnál, ahonnan az Imperial e-Sportshoz távozott. Az elmúlt hetekben azonban elhagyta az Imperialt esélyt adva ezzel egy MIBR-os visszatérésnek. Egyértelműen szüksége van a csapatnak a tapasztalt játékosokra, így egy elég jó addíció lehetne az újraépülő MIBR keretébe.

Bár vsm körül már többször állt a bál, és még VAC bant is kapott. A Valve rendezvényekről azóta is el van tiltva, de ez nem állítja meg a versenyzésben. Jelenleg a DETONA Gaming kötelékébe tartozik és nem is rossz teljesítménnyel. Az MIBR is rengeteg hasonló versenyen indult, így nem lehetne gond az igazolás. Mondjuk a Majort nem tudom, hogy tervezik vele megoldani, ha eljutnak odáig 2021-ben.

Az utolsó addíció leo_drunky lehet, aki a Sharks Esportsnál bontogatja szárnyait. Sok eredményt még nem tud felmutatni, viszont a megfelelő kezek alatt akár szép karriert is futhat. Melléjük egy edző is kell és erre a pozícióra cogut nézte ki a brazil szervezet. Egyelőre ezek még csak transzfer pletykák és ameddig hivatalos bejelentés nem történik, ne vegyük kézpénznek.

Szerinted visszatérhet a CS:GO világába az MIBR LUCAS1 segítségével?

×