A Porsche Design és az AOC partnerséget jelentenek be

A Porsche Design és az AOC olyan partnerségre lépett, amely a Porsche Design kifinomult és funkcionális formatervezési filozófiáját ötvözi az AOC csúcstechnológiás kijelző megoldásaival. Együtt kivételes gaming monitorokat hoznak létre, amelyek a legmagasabb szintű teljesítményre vágyó játékosoknak szólnak, miközben a játékra használt eszközük progresszív, mégis stílusos megjelenését is szem előtt tartják. A legelső Porsche Design AOC AGON gaming monitor 2020 őszén kerül bemutatásra.

A képen az AOC 34″ CU34G2X

A Porsche Design márka az exkluzív életmódhoz kapcsolódó termékek szinonimája, illetve a pontosság és a tökéletesség megtestesítője. A vállalat tiszta formatervezési filozófiájának célja a forma és a funkció optimalizálása új és innovatív megoldások révén. Az AOC a TPV Technology – a világ legnagyobb LCD-monitorgyártójának – leányvállalata. Az AOC Gaming és a prémium AGON termékcsaládok kiváló, rendkívüli teljesítményű és egyedi gaming monitorainak köszönhetően az AOC első helyen áll a gaming monitorok globális piacán.

A két vállalat, illetve a szakterületeik közötti szinergikus hatás lenyűgöző termékeket eredményez majd, amelyek formatervezése és funkciója egyaránt kiemelkedik a többi közül. A Porsche Design és az AOC legelső gaming monitora világszerte 2020 őszén kerül piaci becezetésre. Ezzel a stratégiai partnerséggel a Porsche Design egy gyors ütemben növekvő piaci szegmensbe lép be: a 144 Hz-es és afeletti gaming monitorok globális piaci mértéke 2019 végére 76%-kal nőtt az előző évhez képest. Az együttműködés az exkluzív márka számára hozzáférést biztosít egy jó anyagi helyzetben lévő, fiatalabb és jóval expanzívabb célcsoporthoz, amely az egész világra kiterjedő, erős közösséggel büszkélkedhet. A motorsportok alapjaira építve a monitorok tökéletes átmenetet jelentenek a közúti sportokról a nappaliban űzött „sportokra”. Az AOC számára ez igazán stílusos kiegészítő lesz a dizájner-termékeik hosszú sorában – ezúttal a gaming portfólió keretében.

„A Porsche Design a fogyasztói elektronikai termékek exkluzív spektrumát teszi elérhetővé, és a videojátékok az ágazat egyik leggyorsabban növekedő piacába tartoznak. A gaming monitorok tökéletesen illeszkednek a műszaki ihletettségű életmódtermékeinket felölelő portfóliónkban, és nagy örömmel várjuk az együttműködést egy olyan erős és megbízható partnerrel, mint az AOC, amely a kijelzők piacán az egyik legelső globális márkák közé tartozik”, mondta Jan Becker, a Porsche Design vezérigazgatója.

„Büszkék vagyunk a partnerségre, és izgatottan várjuk az együttműködést egy olyan fantasztikus partnerrel, mint a Porsche Design. A cég formatervezési hagyománya tökéletes párost alkot a vállalatunk csúcstechnológiás kijelző-megoldásaival. Úgy gondoljuk, hogy zseniális és teljes mértékben egyedülálló monitoraink révén páratlan játékélményt nyújthatunk a világ minden táján lévő játékosoknak”, tette hozzá Nico Vernieuwe, a TPV Technology Branded Business vezető alelnöke.

/Sajtóközlemény/

 

×