A League of Legends egyik közkedvelt playmaker támogatója, Rakan nem rendeltetésszerűen működött. A Riot Games azonnal élesített egy javítást.

A League of Legends szépen lassan csordogál a 10. szezonja vége felé. Egy hónap sincs már hátra a rangsorolt szezonból, a játékosoknak már csak pár hetük maradt arra, hogy véglegesítsék divíziójukat. A Riot Games már gőzerővel készíti elő az előszezont, aminek során a teljes tárgyrendszer is átalakul.

Viszont van úgy, hogy kicsit el kell fordulniuk a soron következő ciklustól, a 10.21-es frissítésben ugyanis komoly hibára bukkantak. Rakan gyakorlatilag hasznavehetetlen volt, ugyanis az ultija nem rendeltetésszerűen működött.

A támogató ultija papíron charmolni tud mindenkit, akin keresztül halad a hős. Ez idő alatt nem tudnak szinte semmit sem használni az érintettek. Nos, egészen ma hajnalig létezett egy bug a játékban, ami gyakorlatilag ezt ellehetetlenítette.

Az effekt alatt lévő hősök szabadon járkálhattak és csinálhattak bármit. Most ezt a hibát javította a Riot Games, így már ettől nem kell tartani.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×