Új Fortnite képességek a láthatáron. Nagy valószínűséggel egy új Marvel szuperhős is érkezik majd velük, így hát ismét bővül majd a Fortnite hősrepertoár.

A Marvel és az Epic Games kollaborációjából született Fortnite Nexus Wars szezon egy igazi kuriózum a képregényrajongók számára. Ezúttal ugyanis nem a mozikban látható divatos karaktereket mozgatták meg, hanem a 2020-as Avengers (Bosszúállók) képregények oldalain felbukkanó hősöket.

Azt már jól tudjuk, hogy időközönként megjelenik egy-egy újabb használható képesség a játékban, vagy a Marvel LTM, vagy a normál mód keretein belül. Ezekhez a képességekhez többnyire egy ismert karaktert köt az Epic, s most úgy tűnik végre érkezik egy újabb hős.

Az új Fire Ball (Tűzlabda) és Fira Jump (Tűzugrás) képességek valószínűleg pár napon belül megérkeznek a játékba. S míg a nevek alapján elsősorban a Fantasztikus Négyesből jól ismert Human Torchra asszociálnánk, valószínűleg ez Captain Marvel érkezését hivatott jelezni.

Carol Danvers kulcsszereplője a Marvel képregényes és filmes univerzumának, így őszintén szólva vétek lenne kihagyni a felhozatalból. Hogy pontosan hogyan néz majd ki a Fortnite-on belül, azt sajnos még nem tudni.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×