Tegnap óta végre a PC-s és Xbox One felhasználók is élvezhetik a Call of Duty: Black Ops Cold War béta időszakát. Persze friss tartalom is van.

A Call of Duty rajongói bizonyára nagy örömmel látják, hogy a Treyarch és a Raven Software október 15-én nem csak elindította az Balck Ops Cold War Crossplay Beta időszakot az összes platformon (early access), de friss tartalmakat is behoztak. A most megjelent frissítés nem csak fegyverváltozásokat és hibajavításokat hoz be, de friss mapokat és játékmódokat is.

Javítva a csúszás hibája, és bekerült Ruka és Alpina a játszható pályák közé.

https://youtu.be/yt3pYbKBnmM

 

Jól látszik, hogy a fejlesztők igyekeznek rengeteg tartalmat beletenni a bétába, már csak azért is, hogy minél jobban tesztelni tudják a funkciókat, játékmódokat, fegyvereket és pályákat. Valószínűleg azt szeretnék, hogyha az összes kritikus hibára fény derülne, még a megjelenés előtt. Most tehát érdemes mindenkinek játszania, ráadásul a Twitchen droppok is elérhetők, hogyha olyat nézel, aki játszik a bétával.

Új mapok:

  • Ruka
  • Alpine

Új játékmódok

  • Fireteam: Dirty Bomb
  • Hardpoint

 

  • Megnőtt a szinthatár: 25 → 31


Az utóbbi pár újdonság persze csak kis része annak a sok változásnak, amit a Treyarch bevezetett. A fegyverek esetében a legújabb cucc az LW3 Tundra sniper, a QBZ-83 AR, az RPD light machine gun, az RPG-7 launcher és a Magnum.

Érkeztek ráadásul perkek is, a Cold Blooded, a Flak Jacket, a Quartermaster és a Ninja személyében. Friss scorestreak a Napalm Strike, az Air Patrol és a Chopper Gunner. Végül több új felszerelés is bekerült, mint a Molotov, a Decoy Grenade és a Semtex. Mindezek az előrehaladás különböző szintjein használhatók.

Hibajavítások

Ami talán a legfontosabb, hogy máris javítottak egy, a PS4 Beta alatt előkerült hibát. Ott sajnos nagyon sokszor és nagyon gyorsan tudtak csúszni a játékosok, amit most lecsökkentettek. Nem csak a csúszás sebessége, de annak időtartama is csökkent. A frissítésben továbbá 6 fegyver, és rengeteg elem is átalakult a megfelelő balansz érdekében.

Nagyon jó, hogy a fejlesztők már most alakítják a játékot. Reméljük, hogy amikor november 13-án megjelenik, akkor egy kvázi tökéletes játékot kapunk.

A teljes Patch Notes itt olvasható el.

Te kipróbáltad már a játékot?

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×