Akármennyire is hihetetlen, a PUBG mögött egy összetett történet húzódik. Hogy ezt megismerjük, létrejött egy hivatalos weboldal.

Ki gondolta volna, hogy egyszer csak születik egy történet, ami megmagyarázza, hogy miért történik az, amit évek óta átélünk Erangelen, Miramaron és a többi PUBG pályán. 100 ember leugrik és élet-halál harcot vív a túlélésért. De miért?

Erre kapunk lassan választ a PUBG hivatalos történetét taglaló lore oldalon.

Még tavaly júliusban a battle royale játék 4. évada előtt kaptunk egy érdekes videót, ami a PUBG történetét kezdte bevezetni. Nagyon érdekes volt számomra az elképzelés, miszerint egy rejtélyes férfi okkal hozta létre a PUBG harcmezejét. Erangel első magányos túlélőjének története mellett azonban mostantól más történeteket is megismerhetünk a játék világán belül.

 

„Többet akarsz tudni a Battlegrounds-ról, igaz? Ki vezeti? Miért? Mi az a „csirkevacsi”? Jó helyen vagy” – olvasható a honlap leírásában.

Az oldal célja tehát, hogy megválaszolja ezeket a kérdéseket, de megmutatja azt is, hogy a PUBG világa nem csupán egy csatatér. A fejlesztők ígérete szerint bár most még csak egy epizód érhető el, folyamatos tartalomra számíthatunk. Egyelőre csupán néhány fontos szereplőt ismerhetünk meg, a Malcontent novellasorozatban. Egyelőre nem világos, hogy különálló történeteket kapunk, vagy minden sztori egy nagy egésszé áll-e majd össze.

Mindenesetre elég érdekes, hogy történetet szentelnek a játéknak több évvel a megjelenés után, és főleg azután, hogy a játékosszám drasztikusan csökken.

Ha kíváncsi vagy a PUBG történeteire, látogasd meg a lore oldalt!

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×