A Baldur’s Gate 3 korai kiadása teljes áron érhető el a Steamen, ennek ellenére elég sok játékost szerzett már most, az early access alatt.

Alapvetően azt gondolnánk, hogy kiadni egy játékot korai hozzáférésben teljes áron, valamennyire elrettenti a játékosokat. Normális esetben ez igaz is lenne, de nem a Baldur’s Gate 3 esetében. A játék early access formában október 6-án lett elérhető a Steamen, és igen sikeres.

Az első héten több mint 1 millió játékos szerezte be a Baldur’s Gate 3-mat.

A SteamSpy kimutatása megerősíti, hogy a 59,99 eurós áron kínált játék meghaladta a Larian Studios várakozásait. Jelenleg a Baldur’s Gate 3 váráslói csak a történet első felvonását játszhatják.

Nem rossz ez egy olyan játéktól, amelynek a teljes kiadása 2021-re van tervezve. A SteamSpy szerint több mint 58 ezer egyidejű játékost ért el a cím a napokban, 3-4 milliós Youtube megtekintési számokkal. Közben persze a Youtube-on folyamatosan nőnek a Baldur’s Gate 3 tartalmak, így ez tovább nő.

 

Közben persze a Larian Studios fejlesztői folyamatosan dolgoznak a játékon, és javítják a hibákat. Annak ellenére tehát, hogy a játékban vannak hibák, a többség reakciója a Steamen nagyon pozitív. Jelenleg több mint 16 ezer vélemény van a Steamen, a többség úgy gondolja, hogy jó a játék.

Lám, kinek kell egy teljes játék, ha korai hozzáférésben is ilyen sokat lehet eladni belőle? Erre nem sok játék képes, ám a Baldur’s Gate 3 bizonyítja, hogy lehetséges.

Neked bejön a játék?

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×