Jövőhéten sem maradunk játék nélkül.

Tegnap megérkezett a váltás az Epic Games ingyenes játékszekciójában, ennek örömére pedig a jövő heti palettáról is lerántották a leplet. Ezúttal sem csalódtunk, ugyanis újabb remek játékokkal kedveskednek, a Halloweenhez közeledve pedig egy horror cím ismét bekerült a repertoárba.

A Layers of Fear 2 az egyik cím, ez a 2016-ban megjelent horrorjáték folytatása, amelyben óceánjáró hajóban játszódik, itt pedig mindenféle megrázó események sorozatával találjuk szembe magunkat. Az pedig, hogy miként végződik a történet, kizárólag rajtunk múlik.

 

A borzongáson túl egy Costume Quest 2 nevű játék is érkezik, amivel szintén a Halloweenre gyúrhatunk rá. A történet szerint ugyanis gonosz fogorvos megelégelte a sok cukros édességet, amit Halloween idején kapnak a gyerekek, ezért elhajlította az időt és egy olyan világba kalauzolt, ahol mindenkinek a szájhigiéniája az első. A fiatalokból álló csapatunkban mi pedig megpróbáljuk visszahozni a régi szép időket.

 

Na és hogy mennyi az annyi? A Costume Quest 2 mintegy 5500 forintot kóstál, a Layers of Fear 2-ért pedig 9 000 forintot kellene kifizetnünk, azaz a játékok összértéke ezúttal 14 500 forint.

Az új játékok jövőhét csütörtökön érkeznek az Epic Games kínálatába.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×