Ismét felbukkant egy rejtett Fortnite küldetés, amiért bezsebelhetünk egy szép csomag tapasztalati pontot. Főszerepben ismét a kerti törpék.

Minden Fortnite szezonban hetente érkeznek újabbnál újabb küldetések, hogy ezzel is segítsék a fejlesztők azokat, akik a Battle Passt szeretnék kihúzni az időszak végére. Többnyire ehhez érkeznek még további napi kihívások és a Punchcardok rendszere is bőven segít a tapasztalati pontok farmolásában.

Viszont a legszebb a történetben, hogy ezekre még további lehetőségek épülnek, ám azokat nem dörgölik a fejlesztők az orrunk alá. Mindegyik szezonnak van egy, vagy akár több rejtett sztori, aminek ha a fejezeteit felkutatjuk, bónusz tapasztalati pontot szerezhetünk értük. Ilyen volt például a Chapter 2 elején a plüssmedvék és kerti törpék háborúja.

Most Wanted kihívás

 

Fontos volt említeni a kerti törpéket, ugyanis a mostani rejtett küldetésszál is köréjük épül. Ezúttal a „Most Wanted” elnevezésű feladatot teljesíthetjük ajándék 10 ezer XP-ért.

Ha a korábbi feladatokat már teljesítettük, akkor ezúttal három gnómos sprayt kutathatunk fel a Battle Royale szigeten. Szerencsére mi már megtaláltuk mindet, így segítünk azoknak, akik nem szeretnének időt pazarolni a keresgélésre.

A Shark, Hydro 16 és Camp Cod területén kell majd kutakodnotok.

Az Epic Games egyébként még ennél is kegyesebb volt, a három helyszín közül ugyanis csupán elég egyetlen egyet megtalálnunk a bónusz tapasztalati pont megszerzéséhez.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×