Kellemetlen híreket közölt az EA Sports a hajnali órákban. Csúszik a FIFA 21 Weekend League start, ráadásul nem is kicsit. Többeknek valószínűleg mindent átírt az új dátum.

Végre élesedik a FIFA 21 szezon. Elérkeztünk ahhoz az időszakhoz, amire valószínűleg a legtöbben vártak. Jön a Weekend League, vagyis a közösség őrületes heti megmérettetése.

A tét nem kicsi, innen lehet ugyanis olyan pakkokat szerezni, amiből garantált Team of the Week lapokat szerezhetünk magunknak. Itt a játék elején ez fokozottan fontos lesz, ugyanis az első speciális kártyákat nagylelkűen osztogatja az EA, így könnyen lehet, hogy egy jobb játékos zuhan majd a nyakunkba.

A gond mindezzel csak az, hogy amíg a játékosok arra készültek, hogy már ma belevághatnak a hétvégi ligába, ezt az EA Sports az utolsó pillanatban megvétózta.

Csúszik ugyanis a Weekend League indulása. Ráadásul meglehetősen szignifikánsan, 24 órával később ugorhatunk fejest az összecsapásokba, ami valószínűleg sokaknak nem fog tetszeni.

Persze van ám itt némi pozitívum is. Azok, akik már befizették a belépőt, azoknak az EA természetesen visszaszolgáltatja a FUT Champions pontjait. Ennek okán senki sem ragad benn, még akkor sem, ha esetleg a 24 órás csúszás miatt nem tudná kivenni a részét a „versenyből”.

Így tehát egy nappal több időnk van kialakítani a legtökéletesebb keretet.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×