Minden viccnek a fele igaz?

Pár napja az Apple végre felfedte legújabb készülékeit, élen az iPhone 12 Pro Max-szal. Hiába szidják annyian az Apple termékeit, a bemutatóra mégis több millióan kíváncsiak, ellenben a konkurens gyártókkal, ahol nem fektetnek ekkora hangsúlyt a leleplezésre. Bár a Samsung igyekszik, ennek ellenére mégsem övezi akkora áhítat a Galaxy szériát.

Szokás szerint lement a show, ezúttal viszont több dologban is lemaradtak az Apple készülékei. Csak hogy pár példát említsünk: az akkumulátor mérete valószínűleg csökkent, 60 Hz-es kijelző, elavult szenzorsziget, továbbra sincs ujjalapú feloldás, illetve töltőfejet és fülhallgatót sem mellékeltek immáron. Ez utóbbi húzta ki a gyufát sokaknál, az Apple állítólag a környezettudatosság jegyében teszi mindezt, a felhasználók viszont inkább úgy gondolják, hogy pusztán a kiadásait próbálja csökkenti a cég. Na meg aki már kifizet alsó hangon 300 ezer forintot, az joggal várja el, hogy a legfontosabb kiegészítőket megkapja ennyi pénzért.

??Your #Galaxy does give you what you are looking for. From the most basic as a charger, to the best camera, battery, performance, memory and even 120Hz screen ✌️ on a smartphone. ??

Posted by Samsung on Tuesday, 13 October 2020

Emiatt kezdett trollkodásba a Samsung egy jelképes töltőfejjel. A kép mellé pedig megjegyezték, hogy amennyiben valaki a töltőfej mellett a legjobb kamerát, a jobb akkumulátort, memóriát és 120 HZ-es kijelzőt hiányolja, az nézzen rá a Samsung kínálatára. Már meg sem említették, de a Galaxy Note20 Ultra mellé például egy AKG fülhallgatót is csomagol a Samsung.

 

Mellettük a Xiaomi is úgy gondolta: eljött az idő. Ők a Mi 10 T Prót csomagolták ki a töltőfej megvillanása erejéig. A poszt mellé pedig hozzáfűzték, hogy ők bizony semmit nem hagynak ki a dobozból. Mondjuk a Mi 10 T Pro esetén a fülhallgató mégis kimaradt, bár ez „csak” 220 ezer forintba kerül és még ennek ellenére is 144 Hz-es kijelzőt kapott.

Az Apple-t nem izgatta túlzottan egyik konkurens gyártó véleménye sem, legalábbis a posztokra nem reagáltak még.

A hazai iPhone 12 árakat erre találod:

Bemutatkozott az iPhone 12 család – Íme a hazai árak

A Cyberpunk 2077 mercheket láttad már?

×