A Blizzard a jövő héten egy élő közvetítést tart, amikor tervei szerint valamilyen nagy újdonságot leplez le a Hearthstone világán belül.

Valószínűleg nagy újdonságra számíthatnak azok, akik régóta várnak már valamilyen nagy újítást a Hearthstone világában. A Blizzard bejelentése szerint nem kell sokat várni, hiszen valamire készülnek.

Október 22-én a Fall Reveal közvetítés során Hearthstone bejelentésekkel készülnek.

Kép: Blizzard

Ezt nemrég maga a Blizzard jelentette be a Twitteren, egy nagyon rövid videó kíséretében. Amit tudunk, hogy a közvetítés során a játék rendezője, Benjamin Lee, valamint Pat Nagle, John McIntyre és John Yang fejlesztő oszt meg velünk híreket. Ami talán tovább emeli az esemény jelentőségét, hogy a népszerű Hearthstone profi és streamer, Brian Kibler lesz a házigazda.

Egyelőre azonban nem tudni pontosan, hogy mit is lepleznek majd le a műsorban. A bejelentő videóban a Darkmoon Faire tematika látható, ami talán a jelenleg futó Masquerade Ball esemény után jön majd. Talán többet hallunk majd a Year of the Phoenix játékmódról is, melyről korábban már említést tettek.

Fontos, hogy azok, akik Twitchen követik az élő közvetítést, droppok segítségével ingyenes csomagokat is kaphatnak. Erről részleteket a Blizzard hivatalos bejelentésében találsz. Csak össze kell kötni a fiókokat, ahogy mindig. 30 perc streamnézés után pedig egy Scholomance Academy pack jár.

A hivatalos Hearthstone közvetítés tehát október 22-én várható, magyar idő szerint délután 17 órától.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×