Az EA a FIFA 21-be visszahozta a Silver Stars lapcsaládot. Elsőként Vydra lapját szerezhetjük meg, aki egy 80-as lap értékével ér fel.

Lehet, hogy senki nem kérte, de visszatérnek. Az EA tegnap bejelentette, hogy a FIFA 21-ben is lesznek Silver Stars lapok. A nyár „szenzációjaként” az új szezonban is velünk tartanak, sőt elsőként Vydra kártyáját farmolhatjuk ki.

A Silver Stars lapok lényege, hogy mint minden ezüst játékos esetében, az értékük nem lehet nagyobb 74-nél. Ez azonban nem akadályozza meg a fejlesztőket abban, hogy a statjait felturbózza a kártyáknak. Az így kapott érték magasabb, mint 74, viszont továbbra is ezüst kártyának számít. Ez abban az esetben előnyös, ha egy feladat teljesítéséhez csak ezüst kártyákat használhatunk. Lássuk is Vydra feladatait.

  • Win 2 – Nyerj két 2 mérkőzést Live FUT Friendly: Silver Lounge módban.
  • Score 5 – Rúgj 5 gólt Live FUT Friendly: Silver Lounge módban.
  • Assist 4 – Adj 4 gólpasszt Live FUT Friendly: Silver Lounge módban.

A kreatív csapat valószínűleg szabadságon van, mert nem erőltették meg magukat a feladatok neveit illetően. Viszonylag egyszerűen kiszedhető a lap, és két mérkőzés alatt tényleg megvan a feladat. Én azért kiszedem, mert az év során még érkezni fog pár Silver Stars lap és lehet, hogy egy szupersubot is tartogatni fog a jövőben.

Te megcsinálod Vydra lapját?

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×