A korábban nagyon sokat pletykált hír most beigazolódott. Az Apple minimalizálta az új iPhone-ok dobozának tartalmát.

Korábban már lehetett hallani arról, hogy az Apple azt tervezi, hogy kiveszi a töltőt, valamint a fülhallgatót az új készülékek dobozából. Miután nemrég lezajlott a legutóbbi iPhone bemutató, a pletyka beigazolódott. Az új iPhone-ok, az iPhone 12, a 12 Mini, a 12 Pro és a 12 Pro Max dobozában a készüléken kívül csak egy valami kerül a dobozba – írja a Tech2.hu.

Az új készülékek dobozában a készülék mellett csak egy USB-C – Lightning kábel kap helyet.

Kép: Tech2.hu

Az biztos, hogy az új iPhone-ok megjelenésekor nem lesznek izgalmas unboxing videók a Youtube-on. Korábban minden iPhone mellé járt egy kábel, egy fali adapter (töltő), valamint egy EarPods fülhallgató. Az Apple most arra kéri a felhasználókat, hogy a korábbi töltőt és fülhallgatót használják, vagy ha az nincs, vegyenek kiegészítőket. Végül is így is lehet pénzt csinálni, nem?

Az Apple elmondta, hogy több mint 2 milliárd adapter és több mint 700 millió fülhallgató van használatban a világban, szóval a vásárlóik nagy része valószínűleg rendelkezik már velük. Ráadásul arra kérik a konkurenciát, hogy kövessék a példájukat.

Kép: Tech2.hu

Mindeközben az Apple azt mondja, hogy ennek környezetvédelmi oka is van, mivel kétmillió tonnányi karbonszennyezéstől óvja meg a cég így a Földet. Ez érdekes tény annak fényében, hogy legutóbb bepereltek egy céget, amiért nem semmisítette meg a használt iPhone-okat. Nyilván jobb újat eladni a régi (újrahasznosított) helyett.

Az új iPhone-okról és a magyar árakról itt olvashatsz bővebben.

Mindenesetre aki most vesz majd új iPhone-t, az készüljön fel arra, hogy az USB kábelen kívül nem lesz benne semmi.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×