Válogatott mérkőzésekkel folytatódott a futball láz szerte a világon. A magyar válogatott is pályára lépett és úgy tűnik teljesítményünk nem kerülte el az EA figyelmét. Íme a TOTW#3 kerete.

Szerda van tehát érkezik a legújabb Team of The Week. Az elmúlt héten válogatott mérkőzéseket tartottak szerte a világon, így most ezek alapján kellett a legjobbakat kiválasztania az EA-nek. Külön örömhír számunkra, hogy már a harmadik héten megkaptuk az első speciális lapot. Ez a TOTW#3.

FIFA 21: Magyar játékost villanthat a harmadik TOTW keret

 

Ezen a héten se tudták teljesen titokban tartani a TOTW#3 keretét, így már három órakor felröppent egy két hír. Több forrás szerint is az Arsenal friss igazolása és OTW lappal is rendelkező Thomas Partey, a magyar válogatott hálóőre Gulácsi Péter, a liverpool brazilja Roberto Firmino, valamint a Real Madrid és a spanyol válogatott kapitánya, Sergio Ramos is bekerült az eheti keretbe.

A hét elején mi is próbáltuk megjósolni, hogy kik kerültek a heti felhozatalba. A mi listánkon a szintén OTW lappal rendelkező Martin Odegaard is szerepelt, aki bár gólt nem lőtt, két gólpasszt is adott a norvég válogatottban. Rajta kívül talán még Milinkovic-Savic duplája miatt számítunk egy TOTW lapra, hiszen beállása után gólt szerzett, majd a hosszabbításban megnyerte a mérkőzést Szerbiának. Na, de itt a hét óra lássuk, hogy mit hozott az eheti TOTW:

Bizony ott van Gulácsi és két OTW lap is! A játékosok már bonthatóak is a játékban. Ezen a héten már kezdődik WL, ne felejtsétek el beváltani a pontjaitokat.

Ti melyik játékosra ruháznátok be a TOTW#2 keretéből?

 

×