Október 13-án mutatták be az új iPhone 12 készüléket. A bemutatón a League of Legends Wild Rift is helyet kapott, nagy a bizakodás a mobilos port felé.

A League of Legends 10. évfordulója alkalmából a Riot Games tartott egy igen komoly bemutatót. Az esemény keretein belül lerántották a leplet egy halom készülő projektről, ami még azóta is izgalomban tartja a közösséget. A bejelentett címek közül már megjelent azóta a VALORANT, a Legends of Runeterra, valamint a Teamfight Tactics. De készülőben van a tematikus verekedős játék, egy akció-RPG, valamint a Riot Forge kiadón keresztül pár platformer is. Na meg a mobilos és konzolos port, a Wild Rift is jó úton halad a megjelenés irányába.

Olyannyira, hogy utóbbinak a bemutatója bekerült a hivatalos iPhone 12 Launch Eventbe is.

 

A League of Legends Wild Rift jelenleg zárt béta stádiumban van, mind Androidon, mind pedig iPhone-on. Ám ez a legfrissebb bejelentések szerint nem sokáig fog így maradni. Az Apple előadásán az egekbe magasztalták az új iPhone 12 teljesítményét. Ezt a Riot Games is megerősítette, véleményük szerint az egyik legkompetitívebb platformja lehet az új Wild Riftnek az almás cég új készüléke. Persze ahogy azt mondani szokás, egy ilyen hivatalos bejelentést fenntartásokkal kell kezelni, ám ha tényleg képes lesz az új készülék szaggatások nélkül vinni a játékot gyakorlatilag bárhol a világon, valószínűleg elégedettek leszünk.

Ez a bemutató azért is volt fontos, mert így már biztos, hogy még idén megjelenik éles formában a League of Legends Wild Rift. Kíváncsiak vagyunk, hogy mit hoz ki mindebből a Riot Games.

A konzolos verziók ha minden igaz 2021 elején fognak felbukkanni és tesztelhető formába kerülni.

×