A Fortnite aktuális szezonja több ízben is rendhagyóra sikerült. Galactus, a Marvel univerzum egyik karaktere úgy döntött, bekebelezi a Fortnite világot.

Az eddig sem volt titok, hogy a Fortnite Chapter 2 negyedik szezonjában a teljes Fortnite univerzum került veszélybe. A Marvel képregények oldaláról jól ismert Galactus a szezon elején elindult, hogy bekebelezze a Battle Royale világot.

Ezt próbálják azóta megakadályozni a Fortnite és a Marvel hősei. A két, egyébként egymástól abszolút eltérő világ most összefogott, hogy megakadályozzák a hatalmas pusztítást.

Nagyon bele kell húzniuk, ugyanis hamarosan közeledünk a szezon végéhez. Ezt a Battle Pass menüpontban frissülő holografikus asztal is bizonyítja. A hatalmas Galactus ugyanis már meg is érkezett.

 

 

A kozmikus entitás bizony már látható a játékon belül is, ez pedig nem jelent jót a Fortnite világának lakói számára. Ha feltekintünk az égre játék közben, akkor észrevehetünk egy folyamatosan növekvő rózsaszín fényt. Lassan nő ugyan, de napról napra hatalmasabb lesz. Ezt a fényt Galactus bocsájtja ki magából.

A történet tehát a legújabb frissítéssel végre ismét felpörgött, már csak egy-két hét választ el minket attól, hogy összecsapjunk Galactusszal és megmentsük a világot.

https://www.facebook.com/groups/fortnitehunkozosseg/

×