Megérkezett a FIFA 21 legújabb speciális lapja, a belga Axel Witsel. A Flashback promóció keretei között befutott középpályás komoly erősítés lehet.

Pár napja befutottak az első „hónap játékosa” díjazottak a FIFA 21-be. Ezen felbuzdulva az EA Sports szinte azonnal élesített egy új Flashback SBC-t, amit a Borussia Dortmund kiváló középpályása, Axel Witsel kapott.

A lap még a régi időket idézi, amikor a játékosra a támadószekcióban is számítottak mesterei. A Dortmund színeiben már egy védekezőbb jellegű felfogásban alkalmazzák, ám ez nem jelenti azt, hogy teljesen elfelejtett volna támadni. Ezt hivatott bizonyítani az új kártya is.

A belga középpályás speciális lapját körülbelül 140 ezer Coinért szerezhetjük meg magunknak. Ez az ár egyébként egészen megosztónak tűnik, a nagyobb fórumokon bőven találni olyan felhasználókat, akik sokallják ezt az összeget. Holott egy Anchor Chemistry Style segítségével egy fantasztikus box-to-box játékost (4-4-2-ben a legjobb) kapunk az áráért. Ha Bundesliga kerettel tervezünk és nem Sabitzer a Season 1 célunk, véleményem szerint bőven megéri befektetni rá. Még talán akkor is, ha egy másfajta klubba keresünk alternatívát a középpályára.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×