Nagy frissítés érkezhet hamarosan.

Közel 7 hónapja, hogy véget ért a legutóbbi CS:GO Operation, ami nevezetesen a Shattered Web címen futott. Aki régi motoros, annak biztosan feltűnt, hogy ezúttal nem a korábbihoz hasonló Operationt kaptunk, hanem inkább csak pár feladat érkezett az unalmas hétköznapokba, a történet, a co-op rész, na meg a hangulat valahogy most elmaradt a korábbiakétól. Épp ezért örömre adhat okot, hogy a Valve nemrég hozzányúlt a játékban található tárgyak leírásához.

Ez azért örvendetes, mert általában ez az első jele annak, hogy egy új, nagyobb kaliberű frissítés érkezik. Az utóbbi időben számos változtatás érkezett, amiből egyre többen sejtenek egy új Operationt.

A rajongók szerint az elkövetkezendő hetekben érkezik majd meg a várva várt Operation, valamikor november tájt. Nem az első alkalom lenne, ezelőtt a Shattered Web Operation is 2019 november 18-án érkezett meg, de előtte a Hydra pedig pont 2017 novemberéig zajlott. 6 évvel ezelőtt, az Operation Vanguard pedig szintén november 11-én vette kezdetét, ami alapján tényleg lehet valami alapja a pletykának, ám megjegyeznénk azt is, hogy a Valve a legváratlanabb fordulatokkal operáló cég, így még azt is el tudnánk képzelni, hogy az életben nem dobnak ki új Operationt, szóval semmit sem szabad biztosra venni. Az viszont mindenképp jó hír, hogy valami nagy update érkezhet a közeljövőben. Mi már most várjuk.

Koncepcióból pedig nincs hiány:

Egy magyar operation koncepció tarolta le a CS:GO közösséget

×