Jóval a tervezett hivatalos megjelenési dátum előtt elérhető lett az Xbox Series X unboxing videó, mely bemutatja a doboz tartalmát.

Biztos vagyok benne, hogy vannak köztetek is olyanok, akik imádják az unboxing videókat, még akkor is, ha nem is veszitek meg az adott terméket. Egy hőn áhított termék dobozának kinyitása viszont mindenki számára hatalmas öröm, kicsit a karácsony érzését hozza el. A következő generációs konzolok dobozára és azok tartalmára most szintén sokan kíváncsiak.

Az Xbox Series X dobozának feltárása most megtekinthető.

Hogyan? Hát úgy, hogy egy szerencsés nem csak olyan konzolt kapott, ami majd a boltokban jelenik meg, de volt olyan kedves és feltöltött róla egy videót. Ő nem más, mint Tom Warren, a The Verge főszerkesztője. Gyanítjuk, hogy ezt nem lett volna szabad megtennie, hiszen azóta a Youtube videót priváttá tette, ám Twitteren megnézhető némi részlet belőle.

Az internet persze nem felejt, így megtaláltuk a teljes, több mint 2 perces videót:

 

A dobozzal kapcsolatban annyit el lehet mondani, hogy alapvetően különbözik attól, amit megszoktunk. A konzolok kábelei külön helyet kaptak, az Xbox pedig valamiféle védőpapírt kapott.

Hát valami ilyesmire lehet majd számítani. Annyira nagy spoiler azért nincs, szóval reméljük senkinek nem rontottuk el az élményét.

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×