Idén egyértelműen az egyik legkedveltebb karaktere volt a játéknak Lucian, mind a profik, mind pedig a mezei játékosok körében. Ő kapja az új LoL skint.

A Riot Games egy hivatalos blogposzt keretein belül leplezte le a 2020-as rangsorolt szezon jutalmait. Azt már egy ideje lehetett sejteni, hogy Lucian lesz az idei Victorious skin alanya, akit a minimum Goldot elérő játékosok fognak megkapni ajándékba.

A legszebb ebben a rendszerben az, hogy nem szükséges birtokolnunk a hőst, ahhoz megkapjunk minden jutalmat, sőt ebben az esetben a karaktert is odaajándékozza a jól teljesítőknek a kiadó.

Most ráadásul az sem mindegy, hogy milyen divízióban végzünk. Az összes nagyobb mérföldkőért (pl. Gold, Platinum, Diamond, stb.) külön speciális Chroma jár. Így a játékosok azt is villogtathatják majd a jövőben, hogy pontosan hol végeztek a szezonban. Mindegyik Chroma egyedi lesz, így érdemes ezekért is meghúzni az utolsó pár hetet.

Ezek mellé még Lucian első szériás Eternals csomagját is megkapják a jól teljesítők, egy új ikonnal és profil bannerrel együtt.

Az idei Clash indulók is kapnak majd jutalmat azért, mert játszották a Riot Games beépített kompetitív módját. A szezon során megszerzett Victory Pointok lesznek a mérvadók, ezek alapján kaphatunk majd például speciális Clash ikonokat és tartalmakat.

A rangsorolt szezon november 9-én ér véget.

https://www.facebook.com/groups/lolhungary/

×