Miután a játékosok panasszal éltek, az Infinity Ward nerfelte a fegyvert. Ám ez sem sokat segített, továbbra is elég OP.

Bár sokan úgy gondolták, hogy a nerf után végre tökéletesen balanszolt fegyvert kapunk, úgy tűnik, hogy az SP-R 208 továbbra is brutálisan jó választás a Modern Warfare-ben és a Warzone-ban.

Megfelelő kiegészítőkkel elképesztő SP-R 208 loadout építhető.

Nemrég az Infinity Ward egy gyorsjavítás keretében próbálta balanszolni és javítani a 6. évad legújabb fegyvereit, így nem csak az AS VAL, de az SP-R 208 is nerfet kapott. A korábbi hibák javításra kerültek, ami miatt sokan úgy gondolták, megnyugodhatunk. Nem úgy tűnik.

Kiderült, hogy a fegyver még így is hatalmasat sebez.

Egyes játékosok jelentései szerint a fegyver még most is elég erős, közelről és távolról is rendkívül hatékony. Megfelelő beállításokkal egy SP-R 208 loadout jobb lehet még egy HDR loadoutnál is.  A streamer OneRussianLeft Reddites bemutatója egyértelmű: a nerf után is úgy pörögnek a killek, mintha nem történt volna semmilyen változás.

My „nerfed” SPR-208 build SLAPS ? from r/CODWarzone

Úgy tűnik, hogy a fegyver esetében továbbra sincs bullet drop, még a legnagyobb távolságban sem. Ráadásul eleget sebez ahhoz, hogy egyetlen lövéssel le lehessen szedni az ellenfeleket.

A legjobb SP-R 208 loadout

Igen, az SP-R 208 kapott némi nerfet a legutóbbi frissítés során, de nyilvánvalóan korántsem kell eltemetni. Ehhez pedig a profik az alábbi beállítást ajánlják:

Muzzle: Monolithic Suppressor
Barrel: SP-R 26″
Laser: Tac Laser
Optic: Solozero SP-R 28mm
Ammunition: .300 Norma Mag 5-R Mags

Ezen kiegészítők használatával igazi romboló lehet a csatatéren az SP-R 208. Csak arra kell figyelni, hogy megfelelő másodlagos fegyver legyen nálunk közelharcra. Neked tetszik az SP-R 208?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

Borítókép: Youtube

×