Pár napja már globálisan is elérhető a FIFA 21, vagyis bárki hozzájuthat az EA Sports legújabb futballjátékához. Így hát indul a Weekend League is!

Október 9-én hivatalosan is megjelent a FIFA 21. Előtte voltak már olyan kiváltságos játékosok, akik már játszhattak a játékkal, de globálisan ez volt az a dátum, amit a standard verzió megjelenéséhez rendeltek hozzá. Az EA Sports hatalmas lendülettel vetette bele magát az új idénybe, futószalagon jönnek a jobbnál jobb SBC-k, na meg a speciális játékosok.

S ha már idénystartról beszélünk, bizony vészesen közeleg a Weekend League. A FIFA játékosok „kedvenc” eseménye ez, ugyanis temérdek értékes jutalmat szerezhetünk itt. Innen jönnek ugyanis a garantált TOTW pakkok. A kedvenc szót azért írtam inkább idézőjelbe, mert bizony a frusztrációk egyik legfőbb forrása is lehet a WL. Mivel minden meccs számít, így a törött kontrollerek túlnyomó többségét ehhez a módozathoz sorolnám.

Ugyan sok minden függ attól, hogy mennyire vagyunk képzettek a játékban, bizony az általunk irányított keret is sokat dob a latba. Mivel még nagyon a játék ciklusán elején járunk, így még nem mindenki úszkál a Coinban. (Tisztelet a kivételnek.) Ezért a büdzsé nem túl vaskos, az eredménynek viszont jönnie kell. Megnéztük a piac állását és összeállítottunk pár olyan csapatot, amik megfizethető kereteken belül lehetnek a mieink, mégis jól működnek a meccseken. A csapatokat árak alapján, növekvő sorrendben listáztuk. A legolcsóbb szinte bárkinek összejöhet, a legdrágábbhoz viszont kelleni fog egy kis „szerencse” is.

Hibrid klub 25 ezerért

A fent látható keret egy kiváló kezdőklub, főleg azoknak, akik nem tudnak órákat időzni a játék előtt nap, mint nap. A Division Rivals besorolók után szinte biztos, hogy a legtöbbeknek lesz annyi pénzük, hogy összedobálják a fent látható keretet. Egy ilyen csapat pedig biztosan képes lesz jó pár meccset elhozni a Weekend League során.

La Liga 50 ezerért

Körülbelül 50 ezer zsetonból könnyedén össze lehet dobni egy versenyképes La Liga keretet. Idén nagyon durván erős lett a Premier League, így a spanyol bajnokságra nem hárul akkora figyelem, mint eddig. Épp ezért több kiváló játékos is olcsón beszerezhető. Ha van némi tartalék, akkor érdemes egy hasonló kerettel nekivágni a hétvégi meccseknek.

Premier League keret 100 ezerből

Ahogy említettem, a Premier League esetében már sajnos ki kell borítanunk az asztalra a pénztárcánk tartalmát. S ez még csak nem is a legjobb keret, ami kihozható a ligából! Körülbelül 100 ezer Coinból egy igencsak masszív, bevezető keretet lehet összepakolni a Premier League játékosaiból. A támadó harmadra szinte biztosan nem lesz panasz, a szélső hátvédek pedig nemcsak védekezni, hanem támadni is kiválóan fognak tudni.

Hibrid keret 250 ezerért

A trade-érzékeny játékosok két-három nap alatt könnyedén össze tudnak kaparni több százezer Coint. Nekik bőven több lehetőségük van a klubépítésre, mint az átlag játékosoknak, így nekik egy fokkal komolyabb keretet ajánlunk. Mivel a fő profiljuk a piac, így valószínűleg nem szeretnének mindent egyetlen egy keretbe beleforgatni. Viszont szerencséjükre jelenleg körülbelül 250 ezerből egy közel kompetitív csapatot is össze lehet vásárolni. Középpontban itt is a brazilok, na meg a Seria A található.

×