Egy új kisvideóban egyértelműen látszik, hogy miként nerfelték legutóbb a C4-et a Call of Duty: Modern Warfare-ben. Jelentős változás a játékmenetben.

A Call of Duty: Modern Warfare 6. évadának előrehaladtával az Infinity Ward számos változtatást eszközölt a játék egyes elemein. Nemrég végre javították a 6. évadban bekerült fegyverek egyensúlyproblémáit, de a C4 is jelentős változásokon ment keresztül.

Itt egy videó, ami megmutatja, milyen lett a C4 hatása a játékban.

Kép: Youtube

Kétségtelen, hogy a változtatás után a C4 sokkal kevésbé hatékony, de hogy mennyire, azt az alábbi videó szemlélteti. A klipben a játékos képtelen átdobni a C4-et az emelet ablakán, amit a nerf előtt könnyen meg lehetett volna tenni. Az Infinity Ward a Patch Notes-ban azt írta, hogy késleltették a C4 detonációt és 30 százalékkal csökkentették a dobási sebességet. Azt külön persze nem jelezték, hogy a dobás magasságát vagy távolságát is csökkentették volna, de elég egyértelmű. Azt gyanítjuk, hogy ennek a célja az volt, hogy ne lehessen lentről a tetőre dobálni a C4-eket.

Persze lehetséges, hogy az utóbbi beállítás már nem volt szándékos a fejlesztők részéről. Ugyanakkor az Infinity Ward még nem reagált a problémára. Ha ez valójában egy hiba, akkor van még remény, hogy a fejlesztők javítják azt.

Természetesen a C4 nerf ettől függetlenül komoly változásokat hoz a játékmenetbe. Sokszor előfordul ugyanis, hogy a gyors detonáció miatt a játékosok magukat ölik meg az eszközzel.

C4 throw range is definitely nerfed lol from r/modernwarfare

A nerf előtt kétségtelenül a C4 volt az egyik legnépszerűbb eszköz a multiban és a Warzone-ban. Lényegesen többen használták, mint az összes többi eszközt. Ezért döntött úgy az Infinity Ward, hogy némileg nerfeli azt, ám úgy tűnik, túl messzire mentek.

Kíváncsian várjuk, hogy mi lesz a C4 sorsa a jövőben, jelenleg ugyanis inkább jobb nem használni. Elég béna katonának tűnik, aki nem tud egy C4-et 2 méternél távolabbra eldobni és magát robbantja fel.

Szerinted is gáz módon nerfelték a C4-et?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×