Vasárnap este egy újabb SBC-t hozott az OTW promóció. Hwang Hee Chan a Redbull Leipzig támadója kapott egy új OTW lapot.

Javában zajlik a FIFA 21 első promóciója a Ones to Watch. Napi szinten kapjuk az új lapokat, és ezúttal vasárnap is egy újabb SBC-t adott ki az EA. Ezúttal a Redbull Leipzig frissen igazolt támadója Hwang Hee Chan kapott egy fejlődő lapot.

Ahogy Thiago Silvánál itt is egy 82-es csapatra lesz szükségünk ahhoz, hogy kiválthassuk a játékost. Az ára így 12 és 14 ezer zseton közé tehető.

A kártya már a megjelenés előtt több játékosnak szemet szúrt. 77-es értékelése ellenére is nagyon jól össze van rakva, a kengyelfutó gyalogkakukkok pedig imádni fogják. 3-as Skill Moves mellé, 4 csillagos gyengébbik láb párosul. 93-as Pace elég masszív, mellé érkezik egy 91-es Agility és 79-es Dribbling. Mindenképpen kell rá egy Finisher, így a befejezési értékei jelentősen megemelkednek. Személyesen még nem próbáltam ki a játékost, de aki eddig használta, pozitívan nyilatkozott. Hwang Hee Chan lapjára mindenképp ráfér majd egy pár TOTW, de cserepadról beállva most is könnyedén lefutja a védőket.

Mit ajánlok? Szerintem érdemes kirakni, hiszen a RB Leipzignál szokott szerepet kapni, és 77-es értéke révén akár egy gól miatt fejlődhet. A játék elejére supersubnak megteszi, és reménykedjünk, hogy sok lehetőséget kap idén.

Én mindenképp kiraktam, mert tényleg csak pozitívakat kaptam a lapról.

Ti megcsináljátok az SBC-t?

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×