A fiatal spanyol tehetség, Ansu Fati nyerte a szeptemberi LaLiga POTM szavazást. A lapja elég erősre sikerült, ahogy az ára is.

Az angol POTM szavazás után a spanyol díj győzteséről is lerántották a leplet. A Barcelona fiatal tehetsége, Ansu Fati nyerte a szeptember legjobb LaLiga játékosának járó díjat. A spanyol egy 86-os lappal gazdagodott, amiért bizony elég mélyen a zsebünkbe kell nyúljunk.

Ansu Fatiért összesen három csapatot kell összeraknunk. A teljesítéséhez egy 83-as, egy 85-ös és egy 86-os csapatra van szükségünk. Ezt zsetonba nézve, nagyjából 170-180 ezer zsetonba kerül az árfolyamtól függően. Én értem, hogy 86-os a lap, de számomra egy picit túl sok zseton így a játék második napjára.

A lapon jelentősen észrevehető a dupla növelés. Az InForm lapjához képest 32-vel nagyobbak a face statjai, valamint 157-tel a játékon belül statisztikái. Sebessége nagyon jó, ahogy az Agility és Balance statisztikái is. Befejezései értékei jók, viszont a chemyvel mindenképp ezen fogunk növelni. Vision nem győzött meg annyira, rövid és hosszú passzai viszont jók. Statisztikailag egyáltalán nem egy rossz lap.

Mit ajánlok? A lap jó, viszont az ára igen magas. 170 ezer zseton egy untrade lapért nekem igen magas a játék elejére. Mivel van rengeteg alternatíva a piacon ezért én ezt passzolom.

Ti megcsináltátok Ansu Fati POTM kártyáját? Nektek, hogy muzsikál?

×