Elindult a FIFA21 első promóciója. A szavazást a Chelsea frissen igazolt brazilja Thiago Silva nyerte, de Diogo Jota is új lapot kapott.

Október 9-én végre mindenki számára elérhetővé vált a játék. Ahogy az lenni szokott, ismét egy promócióval nyitotta meg az új játékot az EA. A Ones To Watch lapjai a nyár legnagyobb igazolásaiból áll össze. Ezenfelül SBC-k, valamint feladatok által kiváltható kártyák színesítik a palettát. A hétközi szavazás nyertese Thiago Silva lett, így egy speciális OTW SBC-vel gazdagodott.

A játékos megszerzéséhez egy 82-es csapatra van szükségünk, melyben egy PL játékosnak is szerepelnie kell. A laptól annyira nem esett le az állam:

Míg a védekezési statjai nagyon jók, addig a Pace statjaival nem igazán tudja felvenni a versenyt a leggyorsabb csatárokkal. Ha futóversenyre kerülne sor, biztos alulmaradna, így nem látom, hogy egy jó addíció lenne a klubnak.

Mit ajánlok? Ha nem egy Chelsea csapatot építesz, vagy nem vagy nagy Thiago Silva fan, akkor szerintem ezt az SBC-t nyugodtan kihagyhatod. Ha fodderként szeretnéd később felhasználni, és szerez egy két TOTW-t, akkor lehet később megtérül az ára.

Akit ezen a héten objective útján tudunk megszerezni az Diogo Jota

Feladatok:

  • Through Talent – Adj gólpasszt szöktetett átadással ( Háromszög, Y), 4 különböző Rivals meccsen, portugál játékossal.
  • Portuguese Pro – Rúgj gólt 4 különböző Squad Battles meccsen (legalább Professional nehézség) Liga NOS játékossal.
  • Skilled in Battle – Adj gólpasszt 5 különböző Squad Battles mérkőzésen (legalább Professional nehézség) minimum 4 csillagos trükkmozdulattal (Skill Moves) rendelkező játékossal.
  • Rivals Record – Rúgj 10 gólt Finesse lövéssel (R1+kör, RB+B), Premier League játékosokkal.
  • Premier League Performer – Rúgj legalább 2 gólt meccsenként, 5 különböző Rivals meccsen PL játékossal.

Ezek tehát a tegnap esti újdonságok. Jota lapját mindenképp kiszedem, mert hátha legalább egy két InFormot kapni fog.

Nektek ki esett az OTW pakkból?

×