A Sony a Playstation 5 megjelenéséhez picit átszabja a webshopját is. Még ebben a hónapban átalakítják a Playstation Store felületét.

A Playstation 5 megjelenése a küszöbön, így nem csoda, hogy a Sony minden ahhoz köthető dolgon frissít. A cég legújabb fókuszába a már egy ideje változatlanul álló Playstation Store weboldala került. A honlap több módon is megváltozik, de minden változást egyelőre még nem árultak a fejlesztők.

Az egyik legnagyobb újdonság, hogy ezentúl nem fogunk tudni nagy tételben vásárolni a virtuális piacon telefonról, vagy a honlapról. Hogy a nagy tétel nálunk mit jelent egyelőre még kérdés, de a változás október 19-én aktiválódik PC-re és 28-án mobilra.

Ezenfelül a PS3, PS Vita és PSP felhasználók termékei már nem lesznek elérhetőek. A konzolokról továbbra is lehet indítani vásárlást, viszont a honlapról és mobilról a jövőben nem szerezhetjük be a játékokat. Továbbá lekerülnek a Playstation 4 avatárok, témák és alkalmazások is és a your Wishlist is eltűnik. A Playstation Store már egy ideje nem esett át változáson, és valószínűleg most minden erőforrást a Playstation 5 számára akarnak átadni a fejlesztők.

A régi dolgok kikerülnek, de nem tűnnek el. Ahogy a PS3 esetében, úgy a konzol továbbra is elérhetőek lesznek ezek a funkciók, de a nagy Playstation Store már nem fogja reklámozni ezeket a termékeket. Ha tehát egy appot szeretnénk beszerezni a PS4-re, akkor bizony a konzolon keresztül keressük meg.

Te megveszed a megjelenés hónapjában a PS5-öt?

×