Az Everton elképesztő formában kezdte az idei idént. Az első Player of the Month szavazást a liverpooli klub angol támadója, Calvert-Lewin nyerte.

Az Everton egyelőre veretlenül vezeti a Premier League tabelláját. A liverpooli klub mind a négy mérkőzését megnyerte, melyből rendesen kivette a részét a csapat angol támadója Dominic Calvert-Lewin. Az első hónap Player of The Month szavazásába ( röviden POTM) két evertoni is bekerült, de végül a 23 éves támadóé lett a díj. Lássuk, hogy milyen lapot kapott.

A játékos elkészítéséhez egy 83-as csapatra InForm játékossal, valamint egy 84-es csapatra van szükségünk. A jelenlegi árfolyam szerint durván 60 ezer zsetont kell kipörgetnünk a játékosért. Egyelőre ezek a statisztikák nem annyira meggyőzőek, hiszen egy 84-es lapért 60 ezret kiadni a játék ilyen korai szakaszán nem megérős. Nézzük a statok javítanak-e a kártyán.

Calvert-Lewin sebessége jó, helyezkedése és befejezése szintén. Rövid passzai, viszont távoli passzai és lövései nem győztek meg. Agility és Balance kombinációja alacsony, mellette a Composure se az igazi. Fizikálisan jó lap, de nálam több a negatívum, mint a pozitívum. A dupla három csillag se emeli a lap értékét, így összeségében engem ez a csatár nem igazán győzött meg.

Mit ajánlok? Ha nem vagy egy hatalmas nagy Everton fan inkább spórolj a zsetonnal. Lesznek még jobb SBC-k, ráadásul egy 84-es Untrade lapért 60 ezret kiadni, szerintem pazarlás.

Ma este, ha minden igaz érkezik a LaLiga POTM is jövőhéten pedig a Bundesliga játékosáról is lerántják a leplet.

Te kiszedted Calvert-Lewin lapját?

×