Miután tisztességtelen előnyre lehetett szert tenni a korlátlan Stim Shot használatával, az Infinity Ward megkezdte annak javítását.

Szinte már meg sem lepődünk, hogy ismét egy olyan hiba bukkant fel a Call of Duty: Warzone terepén, ami tisztességtelen előnyhöz juttatja a játékosokat. A Stim Shot bug lehetővé tette, hogy a játékosok végtelenszer használják az eszközt a körön kívül, túlélve a gáz hatását.

A Stim Shot hiba javítását az Infinity Ward megkezdte.

Képzeld el, hogy Warzone-t játszol, ügyesen túlélsz a legkisebb körig, majd döbbenten veszed észre, hogy elvileg még van ellenfél, de nem látod őket sehol a körön belül. Ezt az utóbbi időben többen tapasztalhatták, hiszen a körön kívül is életben lehetett maradni annak köszönhetően, hogy végtelen Stim Shot eszközt tudnak használni az életerő visszaállítására.

 

Jó hír viszont, hogy a probléma nem marad örökké így, mivel a fejlesztők nemrég megerősítették, hogy dolgoznak a javításon.

Az említett hiba egyébként nem kissé keseríti meg a tisztességes játékosok életét, több profi és tartalomgyártó panaszkodott miatta a közösségi oldalakon. Többen emiatt veszítették el a meccset. Természetesen most sem lehet biztosan tudni, hogy mikor jön a javítás, de valószínűleg napokon belül.

Te is tapasztaltad már a végtelen Stim Shot hibát?

https://www.facebook.com/groups/warzonehungary/

×