A G2 égisze alatt teljesítő Hearthstone tartalomgyártó és versenyző, Thijs a napokban kórházba került. A veséivel akadtak gondok, fertőzés támadta meg.

Az idei év több ízben is kaotikusra sikeredett. A legfőbb probléma a COVID-19 járvány, ami év eleje óta sakkban tartja a világot. Vannak, akik elbagatellizálják, vannak akik túlreagálják, de egy biztos, hogy mindenkinek az életét befolyásolja a vírus valamilyen úton-módon.

Sajnos ennek hatására hajlamosak vagyunk elfelejteni, hogy bizony még számtalan más egészségügyi problémával találkozhatunk a hétköznapokban. A méltán híres Hearthstone streamer és profi, Thijs pontosan ezt tapasztalta meg a napokban.

 

A G2 protezsáltja ugyan negatív koronavírus tesztet produkált, veséit sajnos egy másik fajta vírus megtámadta. Twitteren közölte a kellemetlen hírt a játékos, aki elmondta, hogy ez valószínűleg egy korábbi fogbetegségének a szövődménye. Mind a vére, s mind pedig a veséi érintettek a fertőzésben, így pár napra kórházban kell maradnia.

A tünetek elsőre nem tűntek őrületesnek, Thijs étvágyhiányra panaszkodott. Amikor úgy érezte, hogy nem akar elmúlni magától, kivizsgálásra jelentkezett. Itt derült ki, hogy ugyan nem a korona, ám sajnos egy másik kellemetlen fertőzés támadta meg.

Rajongóinak azt ígérte, amint lehet, visszatér a streameléshez.

×