Miután PS4-en már elindult a Call of Duty: Black Ops Cold War early access béta, a játékosok észrevehettek egy változást a várók (lobby) körül.

Tegnap végre elindult az Call of Duty: Black Ops Cold War early access időszak PS4 konzolon, a rajongók pedig végre belevethették magukat a multi izgalmaiba. Egy érdekes jelenségre azonban már most felfigyelhettek a játékosok.

A játék a meccsek után feloszlatja a várókat (lobby), az alfával ellentétben.

Kép: PS4

A korábbi Call of Duty játékok lehetővé tették, hogy a mérkőzések után a lobby együtt maradjon, vagyis a csapatok képesek voltak akár ugyanazon ellenfelek ellen harcolni még egyszer. Főleg akkor volt ez hasznos, ha nagyon szoros volt a meccs.

A Call of Duty: Modern Warfare ezt megváltoztatta, ami sok frusztrációt okozott a játékosoknak. Aztán jött a Black Ops Cold War Alpha, ahol a rendszer hasonlóan működött, mint régen, vagyis együtt maradt a lobby több meccsen keresztül, míg valaki ki nem lépett.

A béta verzióban ez viszont megváltozott.

A jelenleg PS4-en futó early acces verzióban a Treyarch megváltoztatta a metódust, és most ismét új csapatot keres meccs után a rendszer. Jelenleg nem világos, hogy a Treyarch miért változtatta meg a beállítást.

Szerinted mi lehet ennek az oka? Szerinted hogy lenne jó?

https://www.facebook.com/groups/blackopscoldwarhungary

×