Fortnite

Ezek a Fortnite Battle Royale statisztikailag legkedveltebb Outfitjei

Emlékszem, amikor először játszottam a Fortnite-tal, még szó sem volt speciális Outfitekről. A játékosok azzal a karakterrel játszottak, amit a gép dobott és nem volt kérdés, hogy a Victory Royale a cél. Persze akkoriban még olyan fegyverek és eszközök segítették az előrehaladást, mint a Zapatron, vagy éppen a füstgránát.

Aztán az Epic Games elkezdte bevezetni a Battle Pass rendszert a különböző szezonokhoz. A második szezon vége, harmadik szezon eleje környékén robbanásszerűen megnőtt a Fortnite játékosok száma, s ennek hatására új időszak indult a videojátékok történetében. A Fortnite átvette az irányítást a Battle Royale kategória fölött. Majd most, két és fél évvel később már-már közösségi térként tekinthetünk rá.

Kép forrása: Epic Games

Az igazi kasszasikert mégsem a játékosszám – elvégre Free-to-Play játékról beszélünk -, hanem a kozmetikai tartalmak értékesítése hozta el a kiadónak.

Az Epic ráérzett, hogy mivel lehet igazán költekezésre késztetni a játékosokat. A mikrotranzakciókként a játékba helyezett speciális Outfitek és kiegészítők elvarázsolták a közösséget, mindenki ki akart tűnni a tömegből. A játék harmadik szezonjának Battle Pass csomagja például már 100 Tier tartalmat ajánlott, ez volt az első szezon, ami ezzel a számmal operált. Azóta már csak formálisan állja meg a helyét a 100 játékelem, ugyanis temérdek kiegészítő és bónusz tartozik még hozzá.

Őrületes mértékek

A különböző kozmetikai tartalmak utáni vágy bizonyos felhasználóknál hajmeresztő magasságokba emelkedett. Az Ebay-en több olyan felhasználó is megjelent, ami csak azért került akár több ezer dollárba, mert olyan skineket tartalmazott a gyűjteményében, amit már rég nem lehetett megszerezni. Ilyen tartalom volt hosszú ideig a Skull Trooper, a Ghoul Trooper, Black Knight, vagy éppen Red Knight.

Az emberek képesek voltak őrületesen sok pénzt beleölni abba, hogy igazi gyűjtőknek tűnjenek, és olyan Outfitekben lavírozhassanak, amik a játékosok 99%-nak nincs meg. Külön feketepiac épült erre, amit az Epic Games azzal igyekezett megakasztani, hogy a szóban forgó Outfiteket ismét visszapörgették az Item Shopba. Összességében sikerült, amit terveztek, egyedül Black Knight maradt felbecsülhetetlen értékű, őt ugyanis egyedül a Season 2 Battle Pass-ből lehetett megszerezni.

Ghoul Trooper

A skinek hatalmas közkedveltsége miatt több Item Shop statisztikával rendelkező oldal is megjelent a piacon.

Ilyen többek között a FortniteSkins is.

Az oldalon meg lehet nézni, hogy melyek azok a Fortnite Outfitek, amik a legközkedveltebbek. A játékosok visszajelzései, keresései és upvote-jai alapján alakult ki a jelenlegi Top 5, ami őszintén szólva igazán meglepő itt a Chapter 2 negyedik szezonjában.

5. Brite Bomber

Ez az Outfit már megjelenése óta nagyon kedvelt volt, ám az Epic Games is bőven tett ezért. Brite Bomber az egyik legtöbbet látott skin az Item Shopban, így a nagy számok törvénye alapján is az egyik legkelendőbbnek kell lennie.

4. Raptor

Régóta nem láttuk Raptort az Item Shopban. Ám ez korábban is így volt, amikor még csak alig volt Legendary Outfit a piacon. Nem meglepő, hogy sokak fejében úgy ragadt meg a karakter, mint egy ínyencség.

3. Red Knight

Ahogy azt korábban írtuk, Red Knight miatt komoly problémák adódtak a felhasználók körül. Végül az Epic Games ismét elérhetővé tette, ami némiképp lazított a helyzetén. Pár napja megvásárolható volt az Item Shopban.

2. Raven

Raven nem fog tudni kimenni a divatból. A játék első igazán kelendő Legendary Outfitje volt, akire sokaknak fájt a foguk. Emiatt mind a mai napig az egyik legkedveltebb tartalma a játéknak, még egy speciális csomag részeként is visszatért később.

1. Skull Trooper

 

Ma visszatért az Item Shopba Skull Trooper, a Fortnite statisztikailag legkedveltebb és keresettebb Outfitje. Hamarosan itt a Halloween, az Epic Games fülét pedig több évig kellett, hogy rágja a játékos közösség, hogy a csontvázmintás karakter ismét visszatáncoljon a boltba. Ritkán bukkan fel, így hát érdemes lecsapni rá, amikor csak lehet!

Cloud

Korábbi cikkek

Nagyot megy a horrorjáték, amiben videókat kell készítened a haverokról

Gábor János 2024.04.02. - Tízezrek ugrottak rá az első pillanatól a Steam új sikerjátékára, ami…

53 perc telt el azóta...

Mac-re is „letölthető” már a GTA 6, de nem ajánljuk senkinek!

2024.04.02. - Nem sokkal azután, hogy a Rockstar hivatalosan is bejelentette a GTA 6 megjelenését,…

2 óra telt el azóta...

Ennyiért vették meg az ajtót, amire DiCaprio már nem fért fel

Gábor János 2024.04.02. - A mozis kellékek nagyon kelendő portékák: amikor legendás tárgyak kerülnek kalapács…

2 óra telt el azóta...

Ez a fegyver lehet a Warzone Season 3 legnagyobb nyertese

2024.04.01. – Már csak néhány nap választ el minket a Warzone és Modern Warfare III…

16 óra telt el azóta...

Kiderült, hogy mikor kerül ki a 28 éves Wordpad a Windowsokból

2024.04.01. – Nem titok, hogy a Microsoft folyamatosan igyekszik formálni a Windows 11, de még…

16 óra telt el azóta...

Remekeltek a magyarok a Counter-Strike 2 első Major versenyén

2024.04.01. – Március 31-én véget ért a Counter-Strike 2 első Major eseménye. Körök kimenetelét is befolyásoló bugokban,…

16 óra telt el azóta...