VALORANT

Hamarosan érkezik Skye – Ezt fogja tudni a VALORANT új ügynöke

A napokban bejelentette a Riot Games, hogy milyen új pályával szeretnék bővíteni a VALORANT-ot az Act III megjelenésével. Ezúttal szükségünk lesz a melegebb öltözékre, ugyanis tundra éghajlatra vándorolunk. Az Icebox nevű pálya a harmadik felvonás egyik komolyabb bővítése lesz, ami ezzel egy újabb csavart hoz a kompetitív lövölde világába.

Viszont nemcsak az új pályát kell majd megszokniuk és megtanulniuk a játékosoknak, az Act III-ben egy teljesen új ügynök is érkezik, Skye. A Riot ugyan még csak most kezdte jelezni, hogy lehet számítani egy új karakter érkezésére, az adatbányászok már egy jó ideje lerántották a leplet róla. Pár napja már tudjuk a pontos nevét és azt is sejtjük, hogy mire lesz majd képes a játékban.

Floxay, az egyik legaktívabb VALORANT leaker osztott meg egy rövid videót, amiben bemutatja a karaktert és annak képességeit.

Skye „E” képessége

Az új ügynök E-képességét Guiding Lightnak fogják hívni. Ez egy 100 creditbe kerülő utility spell lesz, amit ráadásul Skye még irányítani is fog tudni. Ha lenyomva tartjuk a lövés gombot, az eldobott sólyom a célkeresztünk irányába fog tudni mozogni. Ha újra használjuk a spellt, a jádemadár(?) szétrobban és vakítani fog. Azt nem tudni, hogy repülés közben szét tudják-e lőni az ellenfelek a sólymot, viszont az biztos, hogy kiváló eszköz lesz egy rakó elfoglalásához.

„Q” képesség

Ha lehet hinni a pletykáknak, a 200 creditbe kerülő képesség neve a Trailblazer lesz. Egy tasmán ördög-szerű trinket indul útjának a képesség használatakor, amit Skye némiképp irányítani fog tudni. Ahol az állatszerű effekt felrobban, ott sebzést okoz, vagyis célszerű lesz ellenséges játékosokra irányítani. Szintén kiváló foglalás közben, vagy ellentartani egy erősebb push-t. Negatívuma viszont az, hogy a használat közben Skye sebezhető, pont mint Sova a drónja irányításakor.

Ultimate képesség

A videó sajnos nem mutatja, hogy mit is fog tudni pontosan a Seekers névre hallgató Ultimate. Az információnk szerint viszont egy igazán erős védekező, vagy éppen támadó effekttel fog rendelkezni. Ha aktiváljuk a képességet, akkor egy úgynevezett Seekert indítunk útjának. Ha ismét aktiváljuk a képességet, ez a Seeker másik három Seekert bocsájt ki magából, amik a hozzájuk legközelebb lévő három ellenséges egységet támadják meg. Ha elérik őket, azoknak leszűkítik a látókörüket. Vagyis nem elég, hogy infót adnak arról, hogy merre található az ellenfél, még meg is nehezítik a dolgaikat.

Az új karakterrel tehát egy teljesen új pálya, valamint egy új Battle Pass is érkezni fog. Várhatóan október 13-án.

Cloud

Korábbi cikkek

Hihetetlen, de sikerült elindítani a Red Dead Redemption 2-t egy mobilon

Bódi Dániel 2024.04.05. - A Red Dead Redemption 2 nem csak 2018, hanem az előző…

2 óra telt el azóta...

Unreal Engine 5-ben születik újjá a legendás PS1-es Toy Story 2 játék

Bódi Dániel 2024.04.05. - Manapság már kevésbé, de az ezredforduló tájékán (előtte is, utána is)…

3 óra telt el azóta...

Ez már mennyiség: 136 film és 5 sorozat került fel csendben a SkyShowtime-ra

Bódi Dániel 2024.04.05. - Audrey Hepburn, Al Pacino, Brendan Fraser, Eddie Murphy, Dwayne Johnson, Leonardo…

7 óra telt el azóta...

Jönnek az Apple otthoni robotjai? Akár kettő is lehet – ezt tudjuk eddig

Gábor János 2024.04.05. - Az Apple abban reménykedik, hogy „a következő nagy dobása” egy otthoni…

7 óra telt el azóta...

Igazán megéri elindítanod a mobilos Warzone-t, ütős ajándékok várnak

2024.04.05. – A Call of Duty március 21-én egy újabb címmel bővült. A Warzone Mobile…

7 óra telt el azóta...

9 addiktív, mégis elhanyagolt sorozat a Netflixen, amit látnod kell!

Gábor János 2024.04.05. - Ezek a Netflix sorozatok a lebilincselő narratívájukkal és egyedi bájukkal olyanok,…

8 óra telt el azóta...