A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone legújabb fegyvereinek javítására már nem kell sokat várni. A fejlesztők rajta vannak a témán.

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone 6. évada két teljesen új fegyvert is behozott a játékba. Az AS VAL és az SP-R 208 azonban az utóbbi időben vita tárgya lett, mivel a fegyverek talán túl OP-k lettek. Erre hamar rájöttek a játékosok, miután aktívan használni kezdték őket a multiban és a Warzone-ban.

Az AS VAL és az SP-R 208 átalakítása azonban már fejlesztés alatt áll.

SP-R 208

AS VAL

A problémát leginkább a két említett fegyver kiegyensúlyozatlansága okozza, ami miatt nem éppen igazságos azok használata. Az AS VAL több esetben lehetetlenné teszi a játékot, mivel a fegyver lövedékei olyan szinten haladnak át mindenen, hogy már a spawn ponton ki lehet lőni vele az ellenfeleket. A rajongók megítélése persze vegyes, mivel van, aki nagyon élvezi például a SP-R 208 sniper fegyver képességeit. A többség viszont egyetért abban, hogy a két fegyver kiegyensúlyozatlan és igazságtalanul erős.

Azok, akik így gondolják, most boldogok lehetnek, hiszen Ashton Williams, az Infinity Ward vezető kommunikációs menedzsere egy Twitter bejegyzésben elárulta, hogy AS VAL és az SP-R 208 is átalakul egy következő frissítés során. Mivel az AS VAL lövedéke akár hét falon is áthatolhat, és így is teljes sebzést mér ellenfelekre, az SP-R 208 gyors lövedékei pedig szinte egyáltalán nem rendelkeznek bullet droppal, épp itt az ideje a balansznak.

 

Bár minkét fegyverrel vannak gondok, jó tudni, hogy foglalkoznak azzal, hogy ez megváltozzon. Természetesen most sem lehet pontosan tudni, hogy mikor jön a javítás, szóval csak reméljük, hogy minél előbb.

Persze azt sem lehet tudni, hogy a változás után mennyire lesznek hasznosak az említett fegyverek. Szerinted is gond van velük, vagy minden jó így?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×