Bár úgy volt, hogy a Minecraft alapján készülő élőszereplős film 2022-ben kerül a mozikba, a megjelenési dátumot most visszavonták.

Még tavaly áprilisban jelentették be, hogy Minecraft mozi 2022. március 4-től lesz látható a mozikban. Ezt akkor maga a játékot készítő fejlesztőcég, a Mojang tette közzé egy blogbejegyzésben. A Warner Bros. és a Mojang stúdió 2014 óta dolgozik a Minecraft filmadaptációján, a készítők pedig akkor azt nyilatkozták, hogy valamikor 2019-ben szeretnék kiadni. Tavaly aztán kiderült: ez nem valósulhat meg, de új időpontot, és új rendezőt kaptunk, Peter Sollet személyében.

Most bejelentették: 2022-re sem készül el az élőszereplős Minecraft mozi.

Kép: Pinterest

A Warner Bros ugyanis ismét késlelteti a megjelenést, ráadásul most új megjelenési dátum sincs. Vagyis most teljesen bizonytalanná vált, hogy mikor láthatjuk a Minecraft filmet, ha egyáltalán láthatjuk. A The Hollywood Reporter szerint egyébként a Matrix 4, a The Flash és a Shazam! Fury of the Gods filmek megjelenését is csúsztatták, ezek új időpontot kaptak.

„A Minecraft filmben egy tinilány kalandjait követhetjük nyomon, aki csapatával próbálja megmenteni Overwolrd-öt a gonosz Ender sárkánytól” – írta a Mojang korábban.

Sajnos ez azt jelenti, hogy még többet kell várunk arra, hogy lássunk egy filmet a Minecraft világában. Ki tudja mennyit…

https://www.facebook.com/groups/1737295806551859

×