A következő hetekben végre minden előrendelő és játékos kipróbálhatja a Call of Duty: Black Ops Cold War bétaverzióját. PS4-en már előtölthető.

Nagyon közel vagyunk a Call of Duty: Black Ops Cold War megjelenéséhez, így annak az ideje is eljött, hogy akik előrendeltek (illetve hozzáférést kaptak), részt vegyenek a játék early access időszakban. A többi játékos pedig az Open Bétába szállhat be. A játékot pedig már most elő lehet tölteni, hogy a kezdésre már csak el kelljen indítani.

Az early access és béta időszak alatt lehetőségünk lesz kipróbálni a játék multiplayer élményét.

Bár a béta mindenki számára elérhető lesz minden platformon, az early access időszakban csak az előrendelők vehetnek részt. Ez természetesen a Sony és az Activision közös megállapodásának köszönhető.

Így töltsd elő a Black Ops Cold War bétát PS4-re

PS4 tulajdonosok számára az early access időszak október 8-án, azaz holnap indul. Ez két napig tart, aztán október 10-én indul az Open Beta mindenki számára. Ha digitálisan előrendelted a játékot, a fájlokat már MOST letöltheted a PlayStation Store oldaláról. Ha megvan az előrendelés, akkor elég kattintani, és a rendszer megkezdi a letöltést.

Érdemes megjegyezni, hogy mindkét időszak alatt ugyanazok a fájlok használhatók, így nem kell majd kétszer letölteni az adatokat. Ez azonban más, mint az Alpha volt, tehát az utóbbi törölhető.

Cold War Beta Pre-Load PC-n és Xbox One-on

Ahogy fentebb írtuk is, a Beta az első héten kizárólag PS4-en lesz elérhető, mielőtt az Xbox One és PC felhasználók is beléphetnének.

A PS-hez hasonlóan ezeken a platformokon is lesz early access időszak, október 15-16 között. Ezt követően az OPEN BETA mindenki számára elérhető lesz október 17-től.

Ez azt jelenti, hogy az Xbox One és a PC előtöltés csak október 13-án, kedden magyar idő szerint délután 17 órakor kezdődik. Azok az Xbox játékosok, akik előrendelték a játék digitális változatát, megtalálhatják a bétát a Store-ban. A PC-sek a Blizzard launcherben a „Partner Games” fül alatt találják a játékot.

Kép: Cold War

Néhány fontos infó

  • Az early access csak a digitális előrendelők számára érhető el. Ha dobozos változatot vettél, akkor nem vehetsz részt benne.
  • Ha kaptál béta kódot valamilyen más promóció révén (Activision, Xfinity), akkor e-mailt fogsz kapni egy letöltési kóddal.
  • A digitális előrendelőknek nem kell kód a letöltéshez, simán letölthetik.

Az időpontok még egyszer:

  • Első hétvége
    • Október 8-9: PS4 early access
    • Október 10-12: PS4 Open Beta
  • Második hétvége
    • Október 15-16: PS4, Xbox One, PC early access
    • Október 17-19: Open Beta minden platformon

Te kipróbálod előzetesen a játékot?

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×