A PUBG partnerek elsők között próbálhatják ki az új címet.

Ezúttal nem kapkodták el a játék kiadását a PUBG anyacégénél, a Kraftonnál, ugyanis már 2016 óta készül a Thunder Tier One, ami most érte el a alpha verziót. Ennek örömére pedig a PUBG partnereket már meg is hívták, hogy teszteljék az új felülnézetes akció lövöldét, ezzel is hype-ot generálva.

 

A történet szerint egy profi kommandóst alakítunk, aki a ’80-as/’90-es években a legkülönfélébb rajtaütésekbe vág bele. Kapunk solo kampányt, de játszhatunk co-op vagy akár multiplayer módban.

Aki játszott már a PUBG-vel, annak biztosan fel fog tűnni, hogy ugyanazokat a modelleket használják a Thunder Tier One-ban is, ami részben az Unreal Engine 4-nek köszönhető. A játék persze alapvetően teljesen más, hiszen itt felülnézetből kell megmentenünk a világot, battle royale-ról pedig szó sincs, egyelőre legalábbis. Kicsit talán a Commandos szériára hajaz így első ránézésre, ami már önmagában is kíváncsivá tesz így 2020-ban.

A játék már felkerült Steamre is, viszont jelenleg még nem elérhető, sőt még a megjelenési dátumot sem tűzték ki a fejlesztők. Persze nyilván egy alpha állapotú játékról van szó, így valószínűleg sok dolguk lesz még az elkövetkezendőkben. Kíváncsian várjuk, hogy ez fel tud-e majd érni a PUBG sikereihez.

https://www.facebook.com/groups/pubghunkozosseg/

×