Megérkezett a FIFA 21 első valamirevaló Ones to Watch SBC-je. Az alany nem más, mint a Milan legújabb szerzeménye, Tonali. Olcsó és igazán stabil játékos.

A FIFA Ultimate Team legjobb játékeleme az SBC-k lehetősége. A játékosoknak lehetőségük adódik arra, hogy a klubjukból gyúrjanak össze különféle kiemelkedő jutalmakat. Legyen ez egy csomag, vagy játékos, az SBC-k végeredménye egyértelmű öröm. Elvégre azt kapjuk, amiért megdolgozunk. (Kivéve a különféle Upgrade SBC pakkok, azoktól a falra lehet mászni.)

Most, hogy a héten elstartolt a FIFA 21 (mától a Champion’s és az Ultimate Edition tulajok már játszhatnak), az EA Sports is úgy döntött, hogy felturbózza kicsit a kihívások kategóriáját. Minden szezon elején a Ones to Watch kártyák vannak leginkább fókuszban, elvégre bennük ilyenkor még vételen potenciál van. Csak azért, mert egy „gyengébb” OTW kártyánk van, az nem jelenti azt, hogy decemberre nem lehet egy szörnyeteg a játékos. Ilyenkor még érdemes ezekbe befektetni, hátha megtáltosodnak az alanyok.

Az egyik ilyen rejtett csoda Tonali lehet, az AC Milan legújabb szerzeménye. Az olasz védekezőközéppályás ugyan most még csak 77-es, de ha véletlenül kap egy In-Form kártyát, máris 80-ra fog ugrani az értéke. Arról nem is beszélve, hogy jelenleg olyan olcsó, hogy bűn lenne kihagyni, a piac mozgása alapján 7 ezer és 10 ezer Coin közötti jelenleg az ára. Ennél nem lenne szabad többe kerüljön az SBC.

Íme két olcsó megoldás a FUTbin jóvoltából:

Tonali Solution 2
https://www.facebook.com/groups/323785864438538

Ha megtetszett az ajánlat, érdemes rárepülni, ugyanis csak október 12-ig lesz elérhető az OTW Tonali SBC.

https://www.facebook.com/groups/323785864438538

×