A Netflix végre felfedte a nagy sikernek örvendő The Witcher sorozat második évadának történeti összefoglalóját. Geralt új páncélt kap.

A Netflix végre egyre több infót oszt meg arról, hogy milyen is lesz a The Witcher folytatása. Mivel az első évadot igen jól fogadta a közönség, sok rajongó tűkön ülve várja, hogy legközelebb milyen, a könyvekből vagy a játékból ismert helyszín vagy szereplő tűnik fel a sorozatban.

A Netflix most felfedte a 2. évad rövid összefoglalóját.

Kép: Esquire

Ahogy arról a Comic Book beszámolt, a The Witcher második évada az alábbiak szerint alakul:

„Mivel Geralt úgy hiszi, Yennefer elesett a soddeni csatában, Cirilla hercegnőt az általa legbiztonságosabbnak vélt helyre viszi, Kaer Morhenbe, gyermekkori otthonába. Míg a kontinens királyai, elfjei, emberei és démonjai a falakon kívül a hatalomért marakodnak, Geraltnak meg kell védenie a lányt valami sokkal veszedelmesebbtől: egy titokzatos erőtől, amely benne lakozik” – írta a Netflix.

Úgy tűnik tehát, hogy nyomon követhetjük majd Ciri képzésének kezdetét School of the Wolf’s erődjének falain belül. Ez a helyszín kiemelkedő szerepet kapott mind a The Witcher, mind a The Witcher 3 játékokban is.

Ezen túlmenően sajnos nem sokat tudhatunk a második évad pontos cselekményéről, azonban igen izgalmasnak ígérkezik azok számára, akik ismerik a könyveket vagy a játékokat. Ami viszont még kiderült, hogy Geralt valamivel nagyobb lett az új évadban és a páncélja is kissé megváltozott.

Kép: Twitter

A The Witcher 2. évadának forgatása egyébként nem is olyan régen, augusztusban indulhatott be, miután a koronavírus miatt korábban félbemaradt a gyártás. Sajnos a Season 2 megjelenési dátuma egyelőre nem világos, de valamikor 2021-ben nézhetjük meg.

Addig annyit tehetünk, hogy megnézzük újra az első évadot, vagy elmerülünk a The Witcher játékokban.

https://www.facebook.com/groups/1065411683648421/

×