Nemrég a játékosok olyan hibát fedeztek fel a Call of Duty: Modern Warfare-ben, ami lehetővé teszi, hogy egy játékosnak két pajzsa legyen egyszerre.

A Call of Duty: Modern Warfare és Warzone során számtalan hibával találkozhatunk minden nap. Ezek között vannak ugye a bosszantó hibák és vannak a viccesek. A vizuális hibák talán inkább a vicces kategóriába tartoznak, legalábbis addig, míg nem okoznak gondot a játékosoknak.

Most egy vizuális bug folytán egy játékosnak dupla pajzsa lett.

Kép: Reddit

Bár elvileg nem lehet ugyanazt az eszközt betenni a loadoutba elsődleges és másodlagos fegyverként, ez a Redditen megjelent rövid klip azt mutatja, hogy valakinek két pajzsa van. Az egyiket elől tartja, a másik a hátán van. Az is egyértelmű, hogy a felszerelt két pajzs más méretű, az egész egy furcsa operátort eredményez.

A két pajzs jelenség azonban nyilvánvalóan egy grafikai hiba.

Prepare for trouble and make it double!! from r/modernwarfare

Az ilyen teknős stratégiát egyébként szándékosan talán nehéz kivitelezni, de ha működik, igen nagy előny lehet, mivel csak oldalról támadható az ellenfél. Mivel azonban ez egy vizuális hiba, nem minden esetben nyújt teljes védelmet. Egyes eszközök és fegyverek képesek áthatolni a védelmen.

Viccesnek vicces, mert legalább láttunk ilyet is, de reméljük ebből nem lesz rendszer. A játékosok egy része azt hiszem, minden játékban utálja a pajzsosokat. Igazságtalan.

https://www.facebook.com/groups/codmwhungary/

×